ALPENHEAT MEETING 2019


Tím IBO POĽOVNÍK sa stále zdokonaľuje vo vedomostiach o produktoch. Tentokrát sme sa zúčastnili medzinárodného produktovo - distribútorského meetingu organizovaného firmou Alpenheat v blízkosti mesta Graz v Rakúsku.


Alpenheat je spoločnosť s dlhoročnou tradíciou, ktorá je zameraná na výrobu a distribúciu vyhrievačov a sušičov. Silné stránky spoločnosti sú osvedčené technológie, podložené spoluprácami s výskumnými inštitúciami, využívanie certifikovaných materiálov a neustále sústreďovanie sa na rozvoj a vývoj nových produktov. Školenie bolo vedené priamo generálnou manažérkou firmy - Tanjou Gragl.


Meeting bol rozdelený na dva dni, v rámci ktorých nám bolo predvedené kompletné portfólio produktov Alpenheat: sušiče, vyhrievané oblečenie a obuv, rôzne doplnky na vyhrievanie, ale i doplnky pre šport.


Predstavená nám bola aj úplná novinka od Alpenheat, a to externá batéria a ohrievač rúk v jednom. Táto batéria je odolná voči mrazom a okrem nabíjania zariadení je možné využiť ju ako malý ručný ohrievač. Potešilo nás tiež rozšírenie portfólia o produkty v zelenej farbe určenej špeciálne pre poľovníkov. Celé dva dni prebiehali v priateľskej a uvoľnenej atmosfére s priestorom na diskusie o miestach pre zlepšenia výrobcov i predajcov.


Firma Alpenheat si pre nás pripravila bohatý program aj mimo školenia a ukázali nám tradície v danej oblasti. Jednou z nich bola návšteva mlynu kde prebieha remeselná výroba BIO produktov a tekvicového oleja. Druhou bola návšteva najvyššie položenej vínnej oblasti v okolí s večerou a posedením vo vínnej pivnici Pichler Schober. Zároveň sme mali možnosť spoznať sa či už s Alpenheat tímom alebo s ostatnými účastníkmi školenia z Lotyšska, Švajčiarska a Francúzska. Odchádzali sme teda v dobrej nálade a s motiváciou do novej sezóny.