Chladiaci box na divinu TETRAO - TOP investícia na mnoho rokov

Firma IBO Poľovník ponúka špičkové chladiace boxy, ktoré sú určené na skladovanie zveri do predajného miesta a na priamy predaj. V oblastiach lesných a poľovníckych hospodárstiev, kde sa loví / rozrába a spracováva mäso, je potrebné používať chladiace boxy, ktoré umožňujú zachovať čerstvosť a kvalitu jatočných tiel ulovenej zveri. Chladiaci box na divinu TETRAO - TOP investícia na mnoho rokov. Cena rozrátaná na roky a člena je zanedbateľná


Žiaľ sa na trhu objavili nekvalitné a necertifikované chladiace boxy, ktoré nespĺňajú hygienické požiadavky. My ponúkame kvalitné mraziace boxy s odolnou konštrukciou na mieru a možnosť dodávky do konkrétnych miest. Spolupracujeme s poľovníckymi organizáciami, poľovníckymi združeniami, okresmi a okresnými veterinárnymi inšpektormi. Všetky prvky vyrábaných konštrukcií a chladiacich zariadení majú potrebné osvedčenia a spĺňajú prísne hygienické požiadavky.

Závesná tyč má nosnosť 1000kg. Môžete vidieť hygienickú zaoblenú podlahu pre jednoduché a efektívne umývanie.

V súčasnej dobe sa na trh dostávajú stále viac nekvalitné podomácky vyrobené boxy, ktoré nemajú žiadnu hygienickú podlahu, certifikované chladiarenské dvere, úsporný chladiaci agregát, alebo najnovšiu kvalitnú chladiacu kvapalinu. Závesná tyč kde sa vešia divina na háky, je častokrát prišróbovaná o strop a pri takejto konštrukcii sa nemôžeme baviť o nosnosti 1000 kg. 

Transport diviny z auta do boxu nebol nikdy jednoduchší. Toto Vám lacný box od domácich majstrov nikdy neponúkne.

Box domácej výroby majú jednoduchú strechu, tenké dvere, ktoré dostatočne neizolujú. Nie je tam ani tyč, ktorá je neoceniteľným pomocníkom premiestňovania diviny priamo z auta do chladiaceho boxu. Chladiaci box nemá ani lyžiny pre vysokozdvižný vozík pre jednoduchú manipuláciu a premiestňovanie boxu.

Jedná sa o veľmi jednoduché boxy, ktoré neponúkajú dostatočnú izoláciu a v konečnom dôsledku prichádza k veľkým únikom a tým pádom k väčšej spotrebe elektrickej energie. PUR panely dokonale nepriliehajú k sebe a tým vznikajú medzery, ktoré poskytujú dokonalé prostredie pre baktérie, vírusy a plesne. Čo je samozrejme alarmujúce z hľadiska hygieny a neustupujúcim AMO. Všetkých preto prosíme aby zvážili kúpu takýchto nekvalitných chladiacich boxov, ktoré sú z hľadiska hygieny nevyhovujúce. V takýchto boxoch nie je inštalovaná hygienická podlaha, ktorá nemá zaoblené rohy čo sťažuje umývanie a v takýchto podmienkach sa môžu množiť baktérie a plesne. Dokonca v niektorých boxoch sú inštalované odtokové ventile, ktoré sú umiestnené v podlahe a nie sú žiadnym spôsobom utesnené voči okolitému prostrediu. Navijaky častokrát nemajú dostatočnú nosnosť a sú nekvalitnej výroby. V našich boxoch TETRAO nájdete iba kvalitné navijaky s nosnosťou až 500kg. 

Všetky prvky boxu TETRAO sú odladené priamo od výroby a konzultované s odborníkmi, ktorí používajú chladiace boxy TETRAO niekoľko rokov. 

Naše chladiace boxy TETRAO na divinu sú vyrábané renomovanou firmou s 30-ročnými skúsenosťami v chladiacej a mraziacej technike v EÚ. Doladené o detaily od používateľov z praxe. Vyrobené sú z izolačných PUR panelov. Technológia v boxoch je navrhnutá v závislosti na kapacite miestnosti, požadovanej vnútornej teplote a spôsobe použitia. Boxy sú montované z materiálov, ktoré spĺňajú najvyššie požiadavky na hygienu a ekológiu. Profilované sendvičové panely sú vyrobené z pozinkovaného oceľového plechu. Perfektné utesnenie jednotlivých panelov je zabezpečené systémom pero-drážka s dvojitým kanálikom pre silikónové alebo iné tesnenie. Výrobca kladie veľký dôraz na kvalitu chladenia. Moderné chladiace jednotky použité pri boxoch pomáhajú udržiavať ideálne podmienky pre skladovanie diviny (aj v prípade väčšieho množstva). 

O kvalitách chladiacich boxov TETRAO sa môžete presvedčiť v nasledovnom videu: