Fotopasca SPYPOINT LINK - MICRO 4G jednoducho jednoduchá

Firma SPYPOINT každý rok inovuje svoje produkty a okrem doplnkov pre lov ponúka aj kompletné príslušenstvo pre svoje fotopasce. Najnovšie prichádza na trh s prelomovou novinkou – najmenšou fotopascou s odosielaním MMS. Naviac spoločnosť SPYPOINT ponúka kompletný servis a neustálu zákaznícku podporu. Testovaný model kamery LINK-MICRO od kanadského výrobcu je absolútnou novinkou na našom trhu.

Kvalita a spracovanie

Telo fotopasce je z odolného a kvalitného plastu. Rozmery fotopasce sú 79 x 112 x 56 mm. Na prednej strane fotopasce je umiestnený PIR snímač s objektívom a nočným prísvitom. Celá fotopasca je vysoko vode odolná a to vrátane už spomínaných častí. Na zadnej strane fotopasce sa nachádza držiak, pomocou ktorého upevníme fotopascu na strom, stĺp atď...

Bezkonkurenčná novinka

Fotopasca SPYPOINT LINK-MICRO 4G nemá konkurenciu vo veľkosti, rýchlosti spúšte či prevedení. Súčasťou každého balenia sú okrem samotnej fotopace aj 8 GB pamäťová karta a SIM karta od firmy SPYPOINT zdarma. S touto výbavou si nemusíte zriaďovať SIM kartu od tretích mobilných operátorov, účet SPYPOINT to spraví za Vás. Fotopascu si viete nastaviť v rekordnom čase z pohodlia domova a to bez akéhokoľvek manipulovania s fotopascou.

Na začiatku je potrebné stiahnuť do Vášho smartfónu free aplikáciu SPYPOINT LINK, naskenovať pomocou fotoaparátu smartfónu QR kód SIM karty, ktorý nájdete vo vnútri fotopasce a hotovo! V tejto aplikácii vidíte všetko: aktuálny signál, stav batérií, voľné miesto na SD karte a prístup k fotografiám máte prakticky 24 hodín denne. Cez deň farebné a cez noc čiernobiele fotografie s vysokým rozlíšením 10Mpx obsahujú údaje s dátumom, časom, teplotou a fázou mesiaca. Fotografie sa ukladajú priamo do fotogalérie Vášho účtu SPYPOINT, kde si ich viete jednoducho roztriediť. S rýchlosťou spúšte 0,5 sekundy a detekciou pohybu až do 30m Vašej fotopasci neunikne doslova žiaden pohyb. Infračervené LED diódy zabezpečia kvalitné fotografie aj v noci.

Výhody posielania SPYPOINT LINK-MICRO

Jednou z najväčších výhod tejto fotopasce je, že prvých 30 dní (skúšobná verzia) posielate neobmedzený počet obrázkov. Po uplynutí tejto doby máte k dispozícii na výber z troch balíčkov, ktorých cenník nájdete na našej webovej stránke www.ibo.sk. Ak by ste si nevybrali žiaden z ponúkaných balíčkov Váš účet je automaticky zaradený do bezplatného balíčka so 100 snímkami mesačne a 7 dňovou históriou obrázkov. Ak dosiahnete limit 100 obrázkov za daný mesiac môžete si zakúpiť iný, vyšší balíček.

Vysoký štandard

Poľovnícka fotopasca LINK–MICRO 4G ponúka momentálne najvyšší možný štandard spomedzi všetkých fotopascí. Oceniť musíme hlavne kvalitu fotografií, výkonný prísvit a možnosť spravovať fotografie pomocou mobilnej aplikácie a konta mySPYPOINT, ktoré je prehľadné a ponúka viacero inovatívnych funkcií. Svojimi malými rozmermi nebudí zbytočný záujem zlodejov, čím má všestranné využitie či už pre poľovníkov, milovníkov prírody alebo na ochranu súkromného majetku.

Fotopascu nájdete v našom e-shope tu: Fotopasca Spypoint Link-Micro 4G