IBO PREŠOV - ideálne miesto pre poľovníkov

Predajňa IBO PREŠOV o rozlohe až 170m2 sa nachádza na ulici Armádneho Generála Svobodu 25 v nákupnom centre EPERIA SHOPPING MALL na prvom poschodí. Je moderne zariadená s kompletným sortimentom pre poľovníctvo, outdoor, prácu v záhrade a lese, v dielni či domácnosti. Nájdete tu širokú ponuku poľovníckych potrieb od ulovenia až po spracovanie ulovenej zveri. Taktiež aj zbrane, optiku, fotopasce, svietidlá, oblečenie, obuv, doplnky, ako aj záhradnú, lesnú techniku a náradie svetových značiek pre profesionálov ale aj domácich majstrov.


Horúcou novinkou pre túto sezónu je guľovnica MERKEL RX.HELIX SPEEDSTER, ktorá predstavuje vrchol funkčnosti a technologického pokroku. Revolučnou novinkou je jedinečný OmegaGrip, ktorý je dokonale vytvarovaný pre pohodlné a rýchle uchopenie zbrane. Lícnica sa posúva, akoby na koľajniciach pozdĺž ergonomického tvaru, je možné ju nastaviť vo výške stlačením tlačidla. SPEEDSTER je svojou dokonalou ergonómiou jednotkou medzi loveckými puškami. Je stvorená pre rýchlu akčnú streľbu vďaka priamoťažnému záveru s rotačnou hlavou. Jedinečný systém zabezpečuje, že záver zostáva skrytý v puzdre záveru aj počas prebíjania a nevysúva sa tak k oku strelca. Tento systém vám umožní opakovať streľbu, pričom nemusíte skladať zbraň z ramena a môžete neustále sledovať cieľ cez puškohľad, či kolimátor. Výmena hlavní je neuveriteľne jednoduchá. Zvládnete ju za pár sekúnd bez použitia akéhokoľvek náradia.


Na túto sezónu sme takisto rozšírili ponuku na predajni aj o optiku veľmi obľúbenej značky DELTA OPTICAL, ktorej sme sa stali novým slovenským distribútorom. Najnovšie tak u nás nájdete kompletné portfólio puškohľadov, ďalekohľadov aj kolimátorov tejto značky. Na kolimátory u nás získate predĺženú záruku 5 rokov a na ďalekohľady a puškohľady dokonca až 10 rokov. DELTA OPTICAL pravidelne získava medzinárodné ocenenia na prestížnych svetových súťažiach. Ďalekohľady aj puškohľady pravidelne prechádzajú náročným testovaním v renomovanom nemeckom inštitúte DEVA. Preto niet divu, že prístroje DELTA OPTICAL s obľubou používajú aj policajti, horskí záchranári, členovia lesnej stráže a mnohí ďalší členovia poriadkových a bezpečnostných zložiek.


Špecifickou časťou nášho portfólia sú fotopasce, ku ktorým ponúkame kompletný záručný a pozáručný servis, poradenstvo a priamo pri zakúpení ponúkame možnosť ich kompletného nastavenia. Medzi najpredávanejšie modely patria fotopasce značky SPROMISE, SPYPOINT a SCOUTGUARD. Zadovážiť si u nás môžete aj zbrane renomovaných značiek ako sú MERKEL, HAENEL, ČESKÁ ZBROJOVKA, TAURUS a mnoho ďalších. Taktiež aj plynové pištole EKOL a obranné spreje pre účinnú osobnú obranu, či španielske vzduchovky NORICA s viac ako 100-ročnou tradíciou.  Zo širokej ponuky ďalekohľadov, puškohľadov a kolimátorov značiek DELTA OPTICAL a VIXEN si vyberú aj tí najnáročnejší. Moderné a inovatívne nočné videnia ATN ponúkajú mnoho praktických a nadčasových funkcií, ktoré oceníte nielen pri love. Termovízne zariadenia značiek FLIR a ARMASIGHT, patria medzi svetových lídrov vo vývoji a predaji termovízií.  V našej ponuke nájdete aj svietidlá OLIGHT, ktoré svojím spracovaním, odolnosťou, a výkonnosťou nedávajú konkurencii žiadnu šancu.


Na svoje si u nás prídu aj milovníci chladných zbraní ako sú nože, meče, luky a kuše. Ponuku ručne vyrábaných poľovníckych nožov HELLE zrodených priamo v srdci nórskej divočiny dopĺňajú nože a náradie GERBER. Nemecký EUROHUNT nás zásobuje množstvom doplnkov pre lovcov, od pomôcok na spracovania diviny cez podávače krmiva, plynové ohrievače na posed, až po krytky na puškohľad. Vyberte si z pestrej ponuky vábničiek a vnadidiel a Váš úspech v prilákaní zveri je zaručený. Vákuové baličky FOODSAVER uchovajú potraviny dlhodobo čerstvé a predlžujú životnosť, čím Vám šetria čas a peniaze. Pre svojho štvornohého pomocníka u nás nájdete širokú ponuku pomôcok od značky DOGTRACE. Z oblečenia Vás určite oslovia nadčasové a imidžové nemecké kúsky značiek MERKEL GEAR a PARFORCE. Ponuku odevov dopĺňajú sušiče a vyhrievače obuvi a vyhrievané odevy od rakúskeho výrobcu ALPENHEAT.


Pre efektívnejšiu prácu v záhrade, lese či v dielni upriamte svoju pozornosť na stroje a náradie európskej značky VILLAGER, ktoré sú cenovo dostupné každému. Na kompletnú ponuku tejto značky poskytujeme až 3-ročnú záruku.  V našej ponuke nájdete aj motorové píly a krovinorezy svetoznámej značky STIHL aj kosačky a prevzdušňovače trávnika celosvetovo uznávanej značky SABO. Ak potrebujete „profi“ kosiace traktory do sklonov alebo vyrovnávanie pracoviska vo svahu, jasnou voľbou je pre Vás japonský CANYCOM. Belgické štiepkovače ELIET spravia s rastlinnými zvyškami a záhradným odpadom krátky proces. Ak potrebujete rýchlo a bez zbytočnej námahy rezať konáre, zadovážte si pilky SILKY a určite neoľutujete. Záhradné náradie a domáce potreby značky FISKARS patria medzi svetovo najobľúbenejšie a najpoužívanejšie s tradíciou od roku 1649. Kvalitné ručne kované náradie KRUMPHOLZ z Nemecka Vám uľahčí prácu v záhrade. Nájdete u nás aj lesnícke a poľovnícke navijaky špeciálnej konštrukcie PORTABLE WINCH, ktoré boli stvorené a testované v srdci kanadskej divočiny.


Servis a opravy: všetok tovar, ktorý predávame, vieme samozrejme aj opraviť, robíme naň záručný i pozáručný servis, a aj po dlhých rokoch ho dokážeme zreparovať.

Samozrejmosťou v IBO PREŠOV je aj poradenstvo a podpora od nášho profesionálne vyškoleného tímu. Všetci naši odborní predajcovia sú aktívnymi poľovníkmi s dlhoročnou praxou a citom pre prírodu. Pri kúpe nožov či mečov Vám poradí vedúci predajne Oleg. Náš kolega Dušan Vám poradí, ak sa potrebujete obliecť na leto či zimu, alebo sa potrebujete štýlovo „nahodiť“ na poľovnícky ples. Pomoc pri výbere streliva a zbraní či ich nastrelenie Vám s radosťou zabezpečí kolega Peter. Šimon Vám vďaka svojím bohatým skúsenostiam dokonale poradí s výberom fotopasce, s jej nastavením a plynulým chodom. Pri výbere ideálnych strojov pre prácu v záhrade a lese Vám ochotne poradí kolega Martin. Tím IBO PREŠOV sa teší na Vašu návštevu :-)

Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať priamo na prevádzku IBO PREŠOV e-mailom na presov@ibo.sk alebo telefonicky na 0901 763 601.