Jeden akumulátor pre všetky zariadenia – VILLAGER FUSE™

Páčilo by sa vám poháňať všetky vaše záhradné a dielenské nástroje, ktoré používate po celý rok, pomocou jednej batérie? S VILLAGER FUSE ušetríte veľké množstvo peňazí a to vďaka tomu, že všetky nástroje sú kompatibilné s 1 typom batérie a 1 typom nabíjačky. Skrutkovač, brúska, kosačka, rôzne píly, vysávač, fukáč či plotostrih. A omnoho viac. Toto všetko viete používať s jednou batériou a nabíjačkou. Vo vašom úložnom priestore alebo v dielni navyše ušetríte množstvo priestoru.

Akumulátorový program Villager Fuse 18 V ponúka širokú škálu strojov a náradia pre rôzne použitie. Najväčšou prednosťou novej rady je využitie viacerých strojov, na ktoré vám bude stačiť jeden akumulátor a nabíjačka (s výnimkou zariadení s dvoma batériami). Náradie Fuse ponúka množstvo ďalších výhod.

Táto skvelá akumulátorová rada sa stará o životné prostredie. Menej batérií a nabíjačiek znamená menšie využitie surovín a menšiu produkciu elektrického odpadu. Ukazovateľ stavu nabitia – batérie obsahujú prehľadnú indikáciu stavu nabitia batérie vďaka niekoľko integrovaným LED diódam a tak v momente viete, či je zariadenie pripravené pracovať a na koľko je akumulátor nabitý.

- Viac miesta a jednoduchšia organizácia priestoru

- Šetrenie životného prostredia

- Dlhá životnosť

- Vyspelá technológia

- Kvalitné komponenty

- Dlhodobé využívanie

- Pohodlie a spoľahlivosť

- 3 - ročná záruka

Pokročilá technológia , správne používanie a údržba zaručujú dlhú životnosť produktov. Vďaka absencii napájacieho kábla zaručuje akumulátorový program Fuse úplné pohodlie a starostlivosť – väčšia sloboda pohybu pri práci. Ak používate iba jednu, prípadne dve batérie a jednu nabíjačku, ľahko si usporiadate svoj pracovný priestor.

Každé jedno zariadenie, od výkonných veľkých strojov až po najmenšie ručné nástroje, je výsledkom hľadania najpokročilejšieho riešenia. Kvalita, cena, výkon. Toto je VILLAGER FUSE.

18 V batérie

Rada Fuse ponúka 4 typy batérií – 2 menšie, 2 väčšie. Menšie batérie (18 V / 1,5 Ah a 18 V / 2 Ah) – majú kompaktnejšie rozmery, sú malé, ľahké a ľahko sa s nimi manipuluje. Väčšie batérie (18 V / 3 Ah a 18 V / 4 Ah) – sú vysokokapacitné batérie a sú ideálne na používanie s niektorými vysokovýkonnými nástrojmi, ako sú aku reťazové píly, uhlové brúsky a iné. Všetky batérie sú ako stvorené na dlhšie používanie.

18 V batérie sú založené na Li-ion technológii, vďaka ktorej majú až trojnásobnú životnosť v porovnaní s Ni-Cd batériami s podobnými vlastnosťami. Vďaka novej inovatívnej technológii sa nemusíte obávať z vyčerpania a straty energie a tak môžete batérie uchovávať niekoľko mesiacov v úložnom priestore úplne bez obáv.

Žiaden pamäťový efekt – batérie nemajú pamäťový efekt, čo v praxi znamená, že ich môžete nabíjať kedykoľvek a bez ohľadu na úroveň vybitia a bez strachu zo straty kapacity.

- Tichý chod

- Jednoduché štartovanie

- Sloboda pri práci

- Žiadne emisie

- Žiaden elektrický kábel

- Žiadny spotrebný materiál (benzín, olej, filtre, sviečky,...)

Pokročilá technológia, správne používanie a údržba zaručujú dlhú životnosť produktov

Akumulátorové produkty sa vyznačujú tichým chodom a úplne jednoduchým štartovaním. Majú absolútne nulové emisie, nepotrebujete žiaden elektrický kábel alebo predlžovačku, čím získavate totálne neobmedzený pohyb. Taktiež už nebudete musieť riešiť žiaden spotrebný materiál. Zbavíte sa kontroly hladiny benzínu či oleja, pravidelného menenia filtrov či sviečok. Pri akumulátorových produktoch vám stačí sem-tam pozrieť stav batérie, ktorý vám zobrazí vstavaný indikátor.

Organizovanie pracovného priestoru bude jednoduchšie

S aku programom tiež šetríte množstvo úložného miesta vo vašej dielni alebo garáži, ktorého nie je nikdy dosť.

Ušetrite s FUSE

Fuse Vám zároveň šetrí peniaze. Kúpou jednej batérie a nabíjačky ušetríte pri ďalšom nákupe nástroja, pretože nemusíte kupovať ďalšie baterky alebo nabíjačky.

Aku program VILLAGER FUSE™

V rámci novej série nástrojov Fuse Villager vybral štyri záhradné nástroje s pracovným napätím od 18 do 36 V. Ide o batériovú reťazovú pílu, fukár, vyžínač a plotostrih. Ďalej rada ponúka akumulátorové vŕtacie skrutkovače, rázový skrutkovač, skrutkovač s príklepovým mechanizmom, uhlovú brúsku a priamočiaru pílu. Aku program Fuse sa bude časom rozrastať a určite pribudne množstvo ďalších zaujímavých produktov.

Úplne nová platforma nabíjateľných Li-ion batérií

Pri vývoji všetkých záhradných a elektrických Villager venoval najväčšiu pozornosť hľadaniu adekvátnej pohonnej batérie.

V závislosti od ponuky dostupných nástrojov sa dodávajú s batériou a nabíjačkou, ktoré môžu byť užitočné, ak už máte batériu a nabíjačku z iného zariadenia Fuse.

Nová produktová rada Fuse je vybavená modernou PC doskou, ktorá poskytuje vysokú úroveň ochrany a bezpečnosti batérie ale aj samotného zariadenia. 18 V batérie od Villager sú založené na technologií Li-ion. Táto technológia poskytuje až trojnásobnú životnosť v porovnaní s Ni-Cd batériou s podobnými vlastnosťami. Batérie nemajú pamäťový efekt, vďaka čomu môžete zariadenia nabíjať kedykoľvek a bez ohľadu na stupeň vybitia. Taktiež nemusíte mať strach zo straty kapacity batérie.

- Napäťová ochrana

- Ochrana proti prebitiu

- Ochrana pred nadmerným vypúšťaním

- Ochrana pred nadmerným teplom