Kanadská špička vo svete fotopascí

Na zistenie pohybu zveri v revíri, jej prípadnú chovnosť, monitorovanie populácie alebo interakciu fauny a flóry, len tak pre potešenie alebo ako domáce bezpečnostné kamery. Využitie fotopascí je nekonečné. Zachytenie úžasných snímok zvierat v ich prirodzenom prostredí je oveľa jednoduchšie povedané, ako urobené.

Divoké zvieratá majú inštinktívny a oprávnený strach z ľudstva, a tak sa plazením s telefónom alebo s fotoaparátom pravdepodobne nedostanete k požadovaným výsledkom, alebo to bude to vyžadovať neuveriteľnú trpezlivosť. Jednoduchším riešením je zakúpenie fotopasce.

Fotopasce fungujú na princípe detekovania zmesi pohybu a tepla. Po spustení zabudovaných senzorov odfotia všetko, čo sa v danom okamihu nachádza pred kamerou. V súčasnosti je k dispozícii na trhu veľa rôznych druhov takýchto zariadení. Všetky majú mierne odlišné vlastnosti prispôsobené podľa toho, čo je pre zákazníka to najdôležitejšie. Typ fotopasce, ktorý si kúpi, bude závisieť od typu a kvality obrázkov, ktoré sa chystá získať, a tiež od rozpočtu, ktorý do zariadení chce investovať.

Tieto zariadenia sa javia ako efektívna metóda na zabezpečenie nepretržitého odberu vzoriek, teda fotografií, aj v ťažko prístupných oblastiach alebo podmienkach. Zvyčajne sú veľmi odolné a tiež vydržia rôzne poveternostné vplyvy.
Na rozdiel od vášho štandardného digitálneho fotoaparátu sú trailové kamery aktivované pohybom subjektu a dokonca aj telesným teplom - výsledkom je, že nemusíte byť fyzicky v mieste, kde ste nastavili svoj fotoaparát, aby ste dosiahli požadovaný záber.
V našej ponuke máme aj trailové fotopasce kanadskej značky SPYPOINT. Spomedzi všetkých ponúkaných zariadení vynikajú vďaka vybaveniu solárnych panelov, ktoré napr. šetria vašu peňaženku od nákupov batérií, ako zdroja napájania.

Ako prvú predstavujeme fotopascu SPYPOINT LINK – S. Ultra kompaktná fotopasca zaznamená každý pohyb vďaka rýchlej spúšti a to len za neuveriteľnej 0,7 sekundy. Balenie obsahuje znovu nabíjateľnú batériu, návod v slovenskom jazyku, USB kábel, popruh pre uchytenie zariadenia, montážnu konzolu a prednastavenú SIM kartu, ktorú vložíte do zariadenia a váš zber unikátnych fotografií sa môže začať! Má veľmi jednoduché a prehľadné menu s nastavením, a rovnako aj SIM kartu, ktorá je automaticky pribalená k produktu. Stačí, keď si už len spárujete fotopascu za pomoci aplikácie v telefóne. Mesačne máte zadarmo až 100 fotografií.

Fotografie nad limit sú spoplatňované podľa cenníku, ktorý si môžete prezrieť na : Cenník

Novinkou a výhodnou funkciou je nastaviteľné zorné pole, ktoré dokáže snímať vďaka zahnutému objektívu od 5 do 80 stupňov. Na fotografiách sa zobrazuje dátum, čas, teplota a fáza mesiaca.
Najväčšou výhodou na týchto zariadeniach je už spomínané solárne nabíjanie, ktoré šetrí váš čas, ktorý by ste vložili do výmeny bateriek, a rovnako aj peňaženku, pretože nové batérie sú z hľadiska financií celkom náročné.

Druhým zariadením z rodiny solárnych trailových fotopascí je SPYPOINT LINK-MICRO S LTE, pri ktorej pri nákupe získate SIM kartu zdarma a rovnako aj lítiovú nabíjaciu batériu. Opäť ide o šetrenie vášho rozpočtu a času. Peniaze, ktoré ste investovali do výkonnejšej a nákladnejšej fotopasce sa vám teda vrátia v priebehu krátkeho času.

Táto fotopasca je nabitá funkciami ako napríklad odosielanie fotografií cez LTE sieť (opäť až 100 fotografií mesačne zadarmo), najjednoduchšie ovládanie spomedzi všetkých alebo LTE modul, ktorý sa postará o bezproblémovú komunikáciu medzi fotopascou a mobilnou aplikáciou.

Cenník balíčkov odosielania sms a ostatné informácie dohľadáte na : Informácie o SPYPOINT

Kruh solárnych fotopascí uzatvára SPYPOINT SOLAR-DARK 12 Mpx s 16GB pamäťovou kartou a jej čítačkou zadarmo. Je ultra kompaktná. Malé telo skrýva v sebe zaujímavé vlastnosti, ktorými sú napr. rýchlosť spúšte, dizajn, ktorý skvelo produkt kamufluje, nahrávanie FULL HD videí vo vysokej kvalite a dlhú výdrž batérie. Inovatívny zatienený snímač pohybu dokáže rýchlejšie zaznamenať pohyb.

Kamera SPYPOINT SOLAR DARK má až 42 neviditeľných LED diód, vďaka čomu sú zábery ostré a veľmi kvalitné aj za zhoršených svetelných podmienok alebo v noci. Svoju kameru SPYPOINT si rýchlo a jednoducho nastavíte cez obrazovku, ktorá je zabudovaná v zariadení. Opäť viete ušetriť nielen peniaze ale aj čas s vymieňaním a dokupovaním batérií.

Fotopasce SPYPOINT nájdete na: SPYPOINT