MERKEL GEAR - oblečenie, ktoré predbehlo dobu

Pred niekoľkými rokmi v Merkel výrobe pre lovecké a športové zbrane prišla myšlienka vybaviť poľovníkov oblečením a náradím, ktoré zaručujú rovnaké vysoké štandardy v kvalite a praktickosti ako lovecké zbrane spoločnosti Merkel, ktoré sa zaručujú kvalitu viac ako 120 rokov. Táto myšlienka sa teraz stala realitou s vytvorením Merkel Gear. Sme hrdí na to, že Vám predstavíme toto špičkové oblečenie pre naozajstných lovcov. Každý z našich produktov spája výhody vysokohodnotného poľovníckeho, outdoorového, profesionálneho a taktického oblečenia. Týmto spôsobom stanovujeme nové štandardy kvality, rozmanitosti, výkonu a trvanlivosti.

Merkel Gear je pre všetkých lovcov - od Tatier k Dunaju. Spoločnosť spolupracuje s rôznymi odborníkmi a len s najlepšími výrobnými zariadeniami na celom svete. Zásadne používajú prvotriednu textíliu a starostlivosť o udržateľnosť. Preto dôverujeme technológii Cocon 37.5® LOVECKÉ OBLEČENIE A VÝSTROJ SO SYSTÉMOM - TO JE MERKEL GEAR. Pred niekoľkými rokmi v Merkel výrobe pre lovecké a športové zbrane prišla myšlienka vybaviť poľovníkov oblečením a náradím, ktoré zaručujú rovnaké vysoké štandardy v kvalite a praktickosti ako lovecké zbrane spoločnosti Merkel, ktoré zaručujú kvalitu viac ako 120 rokov. Táto myšlienka sa teraz stala realitou s vytvorením Merkel Gear.

SPOLOČNOSŤ MERKEL GEAR ZASTUPUJE:

  • KVALITU
  • DIVERZITU
  • TRVALÝ VÝKON

Priemerná teplota ľudského tela je 37,5°C. Ideálna vlhkosť pokožky (mikroklíma) sa rovná 37,5%. Keď tieto merania zodpovedajú, ľudské telo je vo svojej komfortnej zóne a je schopné dosiahnuť špičkový výkon. TEPELNÁ REGULÁCIA PRE MAXIMÁLNY VÝKON!

Ľudské telo je schopné veľmi efektívne regulovať teplotu. Zatiaľ čo sa energia uvoľní, vytvára sa vlhkosť, ktorá ochladzuje telo odparovaním. Potenie však zároveň vedie k nepriaznivému telesnému poteniu, napríklad vytváraním zápachu. Vnútorný materiál 37,5® je zvýšený o 800% - preto je schopný absorbovať a odviesť vlhkosť od tela. Komfortná zóna zostáva nedotknutá a výkon je neobmedzený. Pokiaľ ide o lovecké potreby, kľúčom k úspešnému lovu je rovnováha medzi pohodlným teplotným rozsahom a voľnosťou pohybu. V rozhodujúcom momente nesmie byť telo oslabené chladom alebo teplom.

FUNKCIA A VÝHODY 37,5®
Špeciálne vlákna uchovávajú vlhkosť a telesnú energiu, odvádzajú vlhkosť z tela a dodávajú energiu, keď je zima. Častice sú úplne CO2 neutrálne a počas prania sa nerozkladajú.

Kompletnu ponuku oblečenia, a príslušenstva Merkel Gear nájdete tu: Oblčenie Merkel Gear