Predstavujeme Vám značku VILLAGER – 1.časť

VILLAGER je spoločnosť, ktorá už desaťročie úspešne buduje kvalitnú komplexnú značku po celom svete. Produktová ponuka Villager – „Dedinčan“ je kompletná, neustále sa rozvíjajúca a zlepšujúca v stálej snahe o lepšie a moderné produkty. Vybavte si domácnosť produktami jedného výrobcu a využívajte výhody jednotného prístupu a servisu. U nás nájdete kompletné vybavenie do záhrady a tiež kompletnú ponuku všetkého elektronáradia, aké môže domáci kutil ale aj profi užívateľ potrebovať. Pridajte sa k nám a staňte sa súčasťou nového trendu, vybavte svoju domácnosť strojmi a náradím Villager. Dedinčan ponúka kvalitné produkty, s ktorými poskytujú až 3-ročnú záruku.

Benzínové kosačky

Vysokokvalitné benzínové kosačky Villager sú technologicky vynikajúce zvládnuté a spolu s výbornými vlastnosťami sú ideálne pre každého používateľa. Kvalitné motory Briggs & Stratton zaručujú spoľahlivosť a dlhú životnosť. Kolieska uložené v guľôčkových ložiskách umožňujú veľmi dobrú ovládateľnosť a spolu s meniteľným pojazdom urobia každú prácu jednoduchšou. Vďaka väčšiemu záberu sú vhodné pre domácnosti s veľkou záhradou.

Elektrické kosačky

Naše elektrické kosačky na trávu ponúkajú spoľahlivú technológiu, vysoký výkon a poskytujú výnimočné pohodlné využitie. Tieto tiché elektrické kosačky sú ideálne pre malé a stredne veľké trávnaté plochy.

Benzínové krovinorezy

Benzínové krovinorezy Villager majú profesionálnu rukoväť s rýchlym nastavením polohy, antivibračným systémom a jednoduchým mechanizmom na výmenu príslušenstva. Spolu so širokým príslušenstvom sú ideálnym pomocníkom aj pre najťažšie dostupné miesta.

Elektrické strunové vyžínače

S elektrickými strunovými kosačkami Villager dosiahnete vynikajúcu kvalitu trávnika, ľahko a rýchlo a to aj na ťažko prístupných miestach záhrady. Presné nastavenie pre používateľov všetkých veľkostí je možné s nastaviteľnou dlhou rukoväťou, čo umožňuje neúnavnú prevádzku.

Kultivátory

Kultivátory od spoločnosti Villager sú ideálne pre domácich záhradníkov, ktorí potrebujú rozrábať pôdu pre siatie. Ponúkajú vynikajúcu kombináciu ovládateľnosti, nízkej hmotnosti a komfortného prevedenia. Vďaka ďalšiemu doplnkovému príslušenstvu zvládnu tieto stroje aj riadkovanie, vyorávanie zemiakov a ľahkú orbu. Kultivátory sú vybavené motormi Briggs & Stratton a Villager.

Elektrické prevzdušňovače a trávnika a vertikutátory

Elektrické prevzdušňovače sú výborným pomocníkom pre tých, ktorí chcú mať trávnik krásny, zelený, hustý a zdravý. Villager vertikutátory prinášajú koniec tvrdej práce, hrabania či pracného ohýbania sa. Majú silný motor, ktorý poháňa dvojfunkčný kombinovaný prevzdušňovač a vertikutátor pre rýchle odstránenie nežiadúceho machu, buriny a iných nečistôt a navyše okamžite a efektívne prevzdušní Váš trávnik. Pomocou výškovo nastaviteľného ostnatého valca stačí použitie len raz za mesiac a to Vám prinesie väčší priestor pre vašu trávu, aby mohla rásť, zlepší príjem vody, krmiva, osiva a kyslíka. Váš trávnik bude mať hneď lepšiu kvalitu a silnejšie korene. Dajte šancu elektrickým prevzdušňovačom trávnika od Villager a po roku budete ohromení tým rozdielom.

Benzínové motorové píly

Motorové píly Villager z čiernej edície sa ľahko používajú a vysoký krútiaci moment poskytuje lepší výkon. Výkonné reťazové píly sú určené pre tých, ktorí chcú vyšší výkon a väčšie pohodlie pri rezaní dreva a príprave palivového dreva. Telo reťazových píl je vyrobené z vysoko kvalitnej zliatiny horčíka, predná rukoväť je navrhnutá tak, aby sa znížilo riziko poranenia. Okrúhla rukoväť je vyrobená z hliníkovej zliatiny a navrhnutá tak, aby bola užívateľsky bezpečná. Píly sa vyznačujú bočným napínaním reťaze, dvojitým vzduchovým filtrom, antivibračným systémom a nastaviteľným olejovým čerpadlom.

Máme pre Vás aj motorové píly oranžovej edície, ktoré sú určené pre hobby používateľov. Svoje využitie nájdu najmä v stavebníctve, záhradníctve, poľnohospodárstve a lesníctve ako aj pre realizáciu veľkého množstva práce na dvore.

Elektrické reťazové píly

Villager elektrické reťazové píly kombinujú moderný a atraktívny štýl s pokročilými riešeniami, ktoré určite naplnia Vaše očakávania. Tiché a silné reťazové píly sú ako stvorené pre použitie v uzavretých priestoroch a nevypúšťajú žiadne výfukové plyny. Elektrické píly od Villager nájdu svoje využitie napríklad aj v stavebníctve.

Štiepačky dreva a sekery

Vertikálne štiepačky dreva sú výkonné, bezpečné a ľahko používateľné. S našími výkonnými produktami rozštiepite drevo rýchlo a presne. Ponúkneme Vým jednofázové štiepačky dreva so 6 tonovou štiepaciou silou a trojfázové štiepačky so silou 8 a 12 ton. Všetky tri modely sú navyše vybavené 4 – ramenným klinom, ktorý rozdelí drevo do štyroch častí. Štiepačky Villager sú ako stvorené pre ľudí, ktorí sa chcú vyhnúť namáhavej práci a fyzicky náročnejšiemu štiepaniu dreva. 

Čerpadlá

Značka Villager ponúka výkonné čerpadlá pre rôzne použitie. Dokážu ľahko dodávať vodu zo studní, prírodných prameňov alebo nádrží na dažďovú vodu. Sú vhodné aj pre odvodnenie zatopených pivníc či pre čerpanie vody z nádob. Ponorné čerpadlá môžu byť užitočné najmä v prípadoch, kedy má byť voda rýchlo odčerpaná.

Vysokotlakové čističe

Vysokotlakové čističe nájdu využitie všade tam, kde je potreba sila tlaku. Sú určené pre domácich používateľov pre prácu vo dvore. Silnejšie stroje sú vhodné aj na údržbu poľnohospodárskej mechanizácie, veľkých hál a prístreškov.

Ručné náradie

Villager ma široký výber produktov pre údržbu záhradky a okolo nej. Ponúka nožnice a teleskopické nožnice na konáre či živý plot, záhradné nožnice, vrúbľovacie nožíky a záhradné pílky.

Orezávanie a strihanie stromčekov je pravidelná práca, ktorá obsahuje veľké množstvo techník a metód používaných u ovocných stromov, kôstkovín a jadrového druhu ovocia k podpore rastu, odstránenia zlomených, suchých alebo nezdravých konárov či vetvičiek. Hlavným cieľom prerezávania ovocných stromov je získať kvalitné plody. Za najčastejšie používané techniky rezu sa považujú stenčenie a skrátenie.

Ručné náradie je vyrobené z vysoko kvalitnej ocele s vynikajúcimi vlastnosťami pre výrobu rezných nástrojov používaných vo viniciach, sadoch a podobne. Vďaka svojim vlastnostiam je tento typ ocele tradične používaný na výrobu rôznych ručných nástrojov používaných pri spracovaní dreva a vydržal v skúške času v mnohých krajinách.

Ochranné pomôcky

Pri práci nielen v záhrade treba dbať aj na ochranu a svoje zdravie. Zbytočným poraneniam môžete predísť s kvalitnými ochrannými okuliarmi, pracovnými rukavicami, vhodnou obuvou, ochranným oblečením a s ostatnými ochrannými pomôckami, ktoré Villager ponúka.

Na záver

Villager ponúka široký výber produktov a mnoho iných skvelých nástrojov a pomocníkov okrem tých, ktorým sme sa venovali v tomto článku. Radi Vás privítame v našich predajniach, kde Vás radi obslúžia naši odborní predajcovia, ktorí odpovedia na všetky vaše otázky a zároveň ponúknu užitočné rady, ktoré sme nadobudli vďaka dlhoročným skúsenostiam.