Vytiahnite nielen zver jednoducho a bez námahy

Potrebujete ťahať? Tak ťahajte...

Predstavujeme Vám prenosné benzínové navijaky popredného svetového výrobcu PORTABLE WINCH. Na rozdiel od bežných navijakov sú navijaky Portable Winch vysoko výkonné a kompaktné. Sú tak ľahké, že ich môžete jednoducho prenášať ručné a to kamkoľvek. Navijaky sú ako stroje ako stvorené pre prácu v lese, na záhrade, pri vyťahovaní ulovenej zveri, zapadnutých vozidiel či na ťahanie čokoľvek iného. Je to neoceniteľný pomocník najmä pre poľovníkov na vyťahovanie zhasnutej zveri z ťažko prístupných miest. Jednou z najväčších výhod týchto prenosných navijakov je tá, že neexistuje žiadny limit dĺžky lana, ktoré môžete použiť. Navijakom PORTABLE WINCH je jedno či ťaháte z 50 metrovej vzdialenosti alebo kľudne aj z až 250 metrov. Stačí mať jednoducho dostatočne dlhé lano. 

Ďalšie výhody? Navijaky sú prenosné, výkonné - až 2000 kg, majú nízku hmotnosť - napríklad model PCW 3000 má 9,5 kg. Navyše sú jednoducho pripevniteľné a navijaková časť je bezúdržbová. To je iba zopár dôvodov, prečo sa môžete spoľahnúť na kanadské navijaky PORTABLE WINCH.

Výhody navijakov:

- Prenosné

- Neobmedzená dĺžka lana

- Výkonné

- Nízka hmotnosť

- Rýchle pripojenie

- Jednoduché používanie

- Vysoká bezpečnosť

- Navijaková časť bezúdržbová

Chystáte sa cez víkend na poľovačku?

Ak plánujete cez víkend poľovačku s priateľmi alebo s rodinou, a neviete ako vytiahnuť neskôr ulovenú zver z ťažko prístupného miesta, je tu pre Vás skvelý pomocník. Benzínový prenosný navijak s prevíjaciu hlavou PORTABLE WINCH PCW 3000 je pre tieto účely ako stvorený. Využijete ho aj pri práci v lese, na záchranárske účely či vyťahovanie člnov z vody. Využijete ho v každej oblasti, kde budete potrebovať niečo ťahať a hlavne nepotrebujete k tomu žiadny zdroj energie.

www.IBO.sk je výhradným zástupcom kanadského výrobcu mobilných navijakov a pokladačov káblov PORTABLE WINCH

Navijak je vysoko bezpečný, jednoducho sa používa, je ľahký, mimoriadne výkonný, dosahuje ťažný výkon až 700 kg na jednom lane! Je poháňaný 4 – taktným motorom Honda 6x-35cc, ktorý sa dá používať vo všetkých polohách.

Ako ho správne používať?

Pomocou lana s dĺžkou 2 metre ukotvíte navijak, k stromu, pňu, stĺpu alebo k ťažnej guli vozidla pomocou voliteľnej kotviacej dosky hlavice navijaka. Priníp prevíjacej hlavy umožňuje, že dĺžka lana nie je nijako obmedzená. Môžete ťahať čo len chcete a kde chcete. Na rozdiel od iných navijakov poskytuje konštantnú ťažnú silu. Jeden koniec lana sa upevní k bremenu a druhý koniec sa tri krát alebo štyri krát omotá okolo prevíjacej hlavy. Ako náhle beží motor, automaticky sa prevíjacia hlava otáča. Stačí jednoducho zatiahnuť za lano, aby sa vyvinulo trenie na hlavu a bremeno sa začne ťahať.

Revolúcia na trhu! 

Predstavujeme vám absolútnu svetovú novinku – prvý akumulátorový navijak na svete

Portable Winch ako prvý na svete predstavil totálnu novinku, ktorou je navijak na baterky. Akumulátorový navijak sa považuje za jednu z najväčších inovácií za takmer 20 rokov. Je ako stvorený pre poľovníkov, majiteľov chát či house boatov, pre profesionálnych arboristov, správcov lesov, mechanikov a podobne. Aku navijak je 100% spoľahlivý a poskytuje užívateľovi rýchle upevneniu ku stromu, stĺpu či pňu, poprípade na ťažné zariadenia auta. Manipulácia s navijakom Portable Winch PCW3000-Li je totálne jednoduchá. Stačí správne pripevnenie a môžete začať ťahať. Dĺžka lana je taktiež pri aku modeloch neobmedzená. Údržba? Absolútne žiadna! Navijak s maximálnou ťažnou silou 1000 kilogramov je vždy a všade plne pripravený na použitie. Medzi ďalšie veľké prednosti tejto revolučnej novinky od Portable Winch patrí nízka hmotnosť, vďaka ktorej je transport stroja ľahký a nenáročný, plná spoľahlivosť a konštantná ťažná sila. Akumulátorový navijak je tichý, ekologický, ma nulové emisie, pracuje bez zápachu a smogu.

Kompletnú ponuku PORTABLE WINCH nájdete u nás TU.