Chladiaci box na divinu TETRAO 2x1,5 m

Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: Dostupný
5 029.00 € s DPH 5 590.00 €
  • Navijak VILLAGER VEH 500
  • Liata podlaha
  • Dvere s trojuholníkovým zámkom

V prípade online objednávky Vás budú pracovníci e-shopu obratom kontaktovať a spoločne preberieme všetky detaily, a možnosť dopravy.

Chladiaci box určený na divinu je vyrábaný našou spoločnosťou, ktorá má veľmi bohaté skúsenosti. Ide o chladiaci box, ktorý je určený na uskladňovanie diviny. Ponúka dostatočnú priestorovú variabilitu. Box pozostáva z izolačných PUR panelov z pozinkovaného oceľového plechu. Jeho hrúbka je 0,6 mm. Technológia v boxoch je navrhnutá v závislosti na kapacite miestnosti, požadovanej vnútornej teplote a spôsobe použitia. Materiály, z ktorých je box montovaný, spĺňajú všetky vysoké požiadavky na hygienu. Taktiež je podrobený všetkým veterinárnym normám. Vďaka ich úspechu je maximálne schopný pomocník pre uskladňovanie diviny a následný priamy predaj. Dvere majú štandardný rozmer, a to, výška – 2200 a šírka 1000 mm. Disponuje možnosťou navolenia stranového otvárania. Chladiaci box je postavený na nohách, aby sa zaručila jednoduchá manipulácia s vysokozdvižným vozíkom.

Stenové panely a strecha majú hrúbku 80 mm. Podlaha boxu pozostáva z hrubého panelu so šírkou 100 mm. Má aj zapustenú oceľovú konštrukciu. Nakoniec je podlaha finálne upravená liatou epoxidovou vrstvou v hr. 3 mm bez akejkoľvek špáry.

Je osadená výlevkou, s ktorou bude čistenie a dezinfekcia chladiaceho boxu veľmi jednoduchá a rýchla. Vnútro boxu je taktiež bez medzier.

Chladiaci box je vybavený aj modernými chladiacimi jednotkami, ktoré napomáhajú k udržiavaniu ideálnych podmienok na skladovanie diviny. Riadenie teploty je elektronické a umožňuje nezávislé nastavenie vami požadovanej teploty. A to v akomkoľvek rozsahu od 0°C - +10°C. Nesmie chýbať ani agregát, ktorý je napájaný napätím 230 V.

Skladovanie mäsa

Chladiarenské skladovanie mäsa má umožniť správny priebeh procesov zrenia, a zabrániť rastu mikroorganizmov. Zároveň nesmie dôjsť nadmernej strate hmotnosti mäsa odparovaním a odkvapom mastnej šťavy. Ideálna teplota pre skladovanie mäsa je 0,5 až 2°C a relatívna vlhkosť vzduch 80 až 85%.

Dozrievanie mäsa v chladiarňach:

  • pri 0 až 2 ° C - asi 10-12 dní
  • pri 8 až 10 ° C - asi 6 dní
  • pri 16 až 18 ° C - asi 2 dni

Rýchlosť procesov kazenia mäsa závisí od počtu a druhu mikroorganizmov prítomných na mäse. Mikroorganizmy sa do mäsa dostávajú niekoľkými spôsobmi:

  • povrchovou kontamináciou
  • po krvných cestách
  • črevnou stenou
  • ďalšou manipuláciou s mäsom

Mäso je v okamihu smrti zvieraťa prakticky sterilné! Prvotné kontaminácie sa týka najmä povrchu. Významným zdrojom kontaminácie sú ruky pracovníkov, používané nástroje a zariadenia.

Uľahčenie manipulácie s uloveným kusom zabezpečuje vysoko výkonný navijak značky VILLAGER.

Základná výbava chladiaceho boxu:

Navijak s nosnosťou 500 kg
Elektrická inštalácia, kombinovaná s vnútorným osvetlením
2x koľajnice na mäso
4x kovaných nerezových hákov

Rozmery: 2000 x 1500 x 2500 mm

Doplnkové služby za príplatok:

  • Možnosť zabezpečenia dopravy na miesto určenia - cca 1€/km

Recenzie produktu Chladiaci box na divinu TETRAO 2x1,5 m

Hore