Pre profíkov
Top kvalita

Digitálny zameriavač Yukon Photon RT 6x50

Kategória: Puškohľady
Kód produktu: PO379
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.
  • Vhodné na denné aj nočné použitie
  • Detekčná vzdialenosť až do 180 m
  • Vzdialenosť rozpoznania 250 m
  • Až 6 rôznych typov kríža
  • Integrovaný videorekodér
  • Bezdrôtové pripojenie cez WiFi
  • Podpora Stream Vision
  • Vstavaný prísvit 940nm s možnosťou regulácie
  • Gumová očnica pre pohodlné pozorovanie
  • 30 mm tubus

Absolútna novinka so živým prenosom pomocou Wifi a možnosťou nahrávania a streamovania videí priamo z vašej poľovačky. Nahrávky si môžete uložiť do počítača alebo smartfónu. 

Digitálne pozorovacie nočné videne zobrazuje obraz v prevedení biely fosfor. Kvalita zobrazovaného obrazu je výborná s vysokým kontrastom, čo umožňuje presné a rýchle zameranie cieľa. Využitie zariadenia je maximálne univerzálne, pretože sa môže používať ako v noci, tak aj cez deň. CMOS senzor sa automaticky prispôsobí aj intenzívnemu dennému svetlu, nemusíte sa báť prípadného poškodenia.

Živý prenos

Pomocou integrovaného WiFi zameriavač Photon RT môžete bezdrôtovo spojiť s vašim smartphonom / tabletom a pomocou inštalovanej bezplatnej aplikácie Stream Vision (kompatibilný s iOS a Android) môžete sa pozerať na obraz zameriavača priamo na displeji mobilného zariadenia alebo začať jeho priamy prenos na YouTube alebo ďalších online video platformách (v závislosti od modelu), alebo bezdrôtovo ovládať a nastavovať všetky funkcie zameriavača.

Integrovaný videorekordér

Nahrávanie statických snímok a videa u Photon RT je teraz bezproblémové vďaka integrovanému videorekordéru. Zhotovené nahrávky sú uložené do internej pamäťe a možno ich ľahko preniesť na PC / laptop pomocou káblového pripojenia USB alebo do smartphonu alebo tabletu bezdrôtovo pomocou WiFi v bezplatnej aplikácii Stream Vision, kompatibilný so systémom iOS a Android.

Zámerný kríž je elektronicky zobrazovaný na LCD obrazovke a je trvalo umiestnený v rovine cieľového obrazu. Na výber máte 6 typov kríža v 3 rôznych farebných prevedeniach (zelený, červený, biely). Dohromady si tak môžete vyberať až z 18 odlišných zámerných osnov. Digitálne pozorovacie zariadenie Photon RT má očný reliéf až 70 mm (jeden z najväčších vo svojej triede). Jedná sa o bezpečnú vzdialenosť aj pri použití na väčších kalibroch zbraní s väčším spätným rázom.

Konštrukčne je toto zariadenie riešené tak, aby dosahovalo veľkú mechanickú odolnosť. Vyvinuté je pre použitie so zbraňami s kinetickou úsťovou energiou do 6000 J. Kompatibilné je tak so všetkými bežne používanými kalibrami guľovníc (ako napr. 9,3x64, .30-06, .300, .375H & H Magnum). Tiež ho možno použiť s airsoftovými zbraňami či kušami. Digitálny zameriavač Yukon Photon používa senzory so širokou spektrálnou citlivosťou. To umožňuje jeho použitie kombinovať s neviditeľnými prísvitmi s vlnovou dĺžkou viac ako 900 nm pre dosiahnutie vyššieho výkonu. Vďaka 30 mm tubusu je jeho montáž rýchla a nenáročná.

Používanie zariadenia je veľmi jednoduché a intuitívne. Väčšina operácií (aktivácia, nastavenie, navigácia) sa vykonáva len prostredníctvom jedného tlačidla. Zabudovaný video výstup v kombinácii s externým nahrávačom (odporúčame dokúpiť) umožňuje zaznamenávanie fotografií a nahrávanie videa.

Technické parametre:

Zväčšenie: 6x / 12x
Digitálny zoom: 2x
Priemer objektívu: 50 mm
Zorný uhol: 3,3°
Zorné pole na 100 m: 6 m
Očný reliéf: 70 mm
Minimálna ostriaca vzdialenosť: 10 m
Dioptrická korekcia: +4 / -4 dioptrie
Priemer výstupnej pupily: 5 mm
Vzdialenosť rozpoznania: do 250 m
Typ senzora: CMOS
Rozlíšenie senzora: 768 x 576 px
Typ displeja: LCD
Rozlíšenie displeja: VGA 640 x 480 px
Typ vstavaného IR prísvitu: LED diódový
Vlnová dĺžka IR diódového prísvitu: 940 nm neviditeľný
Výkon IR zdroja: 125 mW
Typ kríža: elektronický (možnosť nastaviť až 6 rôznych krížov)
Farba kríža: nastaviteľná (červená / zelená / biela)
Priemer tubusu: 30 mm
Krok rektifikácie: 17 mm / 100 m
Rozsah horizontálnej rektifikácie: 89 MOA
Rozsah vertikálnej rektifikácie: 89 MOA
Mechanická odolnosť: 6000 J
Stupeň ochrany: IPX5
Prevádzková teplota: -15 / +50 °C
Napájanie: 4x AA batéria (3,8 - 6,3 V)
Rozmery: 458 x 100 x 92 mm
Hmotnosť: 820 g (bez batérií)

Recenzie produktu Digitálny zameriavač Yukon Photon RT 6x50

Hore