Fotopasca WILDGAME X6c 6 mpx - predvádzacia
Zľava 80%
Super cena

Fotopasca WILDGAME X6c 6 mpx - predvádzacia

Kategória: Fotopasce
Kód produktu: PO955
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.

Fotopasca WILDGAME, ponúka 6 mpx rozlíšenie, akceptovanie až 8 GB karty, infračervený prísvit do 14 metrov, s veľkým vstavaným LCD displejom ponúka potrebné nastavenia a veľmi prehladnú kontrolu parametrov, intuitívne nastavovanie za veľmi priaznivú cenu. Fotopasca robí ostré fotografie veľmi rýchlo - do 1,1 sekundy, videá až do 30 sekúnd.

Veľmi kompaktné telo so širokouhlým pohybovým senzorom. Zadná strana fotopasce je protišmikovo upravená a ako prvá fotopasca má zadnú stranu ohnutú - prispôsobenú k tvaru stromu. Pevné a odolné zatváranie, perfektné spracovanie fotopasce, vynikajúcy dozajn, členitý a nepravideľný povrch, najširší záber objektívu až 55 stupňov. Napájanie 4, alebo 8 AA batérii, vodotesné telo, možnosť externého napájania. Dokáže robiť fotky a ihneď ich cez USB prenáśať do PC.

Tovar bol vyložený na predajni a výstave, bol predvádzaný zákazníkom, dá sa ale povedať, že tovar je nepoužívaný, avšak môže niesť známky používania. Tovar je bez záruky, preto je vo výraznej zľave.

Recenzie produktu Fotopasca WILDGAME X6c 6 mpx - predvádzacia

Hore