Poloautomatická guľovnica MERKEL SR1 WILD BOAR GOLD | IBO.sk
Poloautomatická guľovnica MERKEL SR1 WILD BOAR GOLD Poloautomatická guľovnica MERKEL SR1 WILD BOAR GOLD 1 Merkel SR1
Zľava 25%

Poloautomatická guľovnica MERKEL SR1 WILD BOAR GOLD

Kategória: Zbrane MERKEL
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.

Zľava - 25% platí na vybrané kalibre a prevedenia zbraní ktoré máme skladom. Po rezervácií vás budú naši pracovníci kontaktovať.

  • Ergonomický dizajn - vysoká stabilita
  • Minimalizácia spätného rázu výstrelu
  • Zvýšená rýchlosť
  • Vynikajúcu presnosť - Kombajn na diviakov
  • Voľne uložená a za studena kovaná hlaveň
  • Čierno eloxovaný systém plynule nadväzuje na zásobník

Moderná samonabíjacia guľovnica konštruovaná hlaveň pre nahánkové lovy, kedy je potreba rýchleho opakovania streľby. Nový ergonomický dizajn zaručuje vysokú stabilitu pri opakovanej rane - minimalizuje spätný ráz výstrelu, čím sa výrazne zvyšuje rýchlosť a presnosť streľby. Všetky modely SR1 sú už od základného prevedenia vybavené nahánkovými mieridlami so svetlovodným vláknom. Nový ergonomický dizajn zaručuje vysokú stabilitu pri opakovanej rane - minimalizuje spätný ráz výstrelu, čím sa výrazne zvyšuje rýchlosť a presnosť streľby. 

Merkel neprodukuje len tradičné lovecké zbrane, ale tvorí vo všetkých segmentoch loveckých zbraní. Dôkazom toho je aj model SR1. Na prvý pohľad SR1 s ergonomickým a perfektne upraveným dizajnom nezapadá do štandardného portfólia firmy, ale funkčnosť a presnosť zbrane odhaľuje dušu tvorby majstrov zo Suhl. Napr. taký samočistiaci systém tlakového piesta. Pri použití akéhokoľvek streliva zabezpečuje  funkčnosť bez manuálneho zásahu do plynového systému.  

Dĺžka hlavne: 500 mm / 510 mm (Magnum)

Celková dĺžka: 1060 mm / 1070 mm (Magnum)

Hmotnosť: 3,2 kg

Trieda dreva: 5

Kaliber: .30-06 Spring, 7x64, 9,3x62

Kapacita zásobníka: 2, 5 .300Win.Magnum: len 2+1

Recenzie produktu Poloautomatická guľovnica MERKEL SR1 WILD BOAR GOLD

Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť sú určené pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vstupom na ne vyhlasujete, že ste držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Hore