Štiepkovač ELIET SUPER PROF ON ROAD | IBO.sk

Štiepkovač ELIET SUPER PROF ON ROAD

Kategória: Štiepkovače
Kód produktu: MA 029 070 113
Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: Dostupný
19 319.00 € s DPH

ELIET SUPER PROF ON ROAD je profesionálny štiepkovač určený pre profesionálnych záhradkárov a realizátorov. Tento model v prevedení na ťažnom kolesovom podvozku urečným pre prevoz na pozemkových komunikáciách umožňuje rýchly presun medzi vzdialenými miestami požadovaného pracovného nasadenia. Vyznačuje sa veľmi vysokou výkonnosťou a dosahuje vynikajúce výsledky. Poháňa ho motor svetovej americkej kvality Briggs & Stratton s výkonom 18 HP. Odpad z osemhodinovej prerezávky stromov sa rozseká na štiepky a  to len za jednu hodinu. Tento samojazdný štiepkovač s mimoriadne kompaktným konštrukčným prevedením hravo spracováva vetvy a zelený odpad s maximálnym priemerom drevennej hmoty 130 mm. Aj to svedčí o výkonnosti, sile a efektivite záhradných drvičov a štiepkovačov značky ELIET. Tento model je technicky vysoko vyvinutý, takže do všetkých záhrad sa dostanete ľahko, rýchlo a bez veľkej a zbytočnej námahy. Nenamáhajte sa a nenoste kvantum odpadu k stroju. Zoberte váš štiepkovač a jednoducho s ním príďte k odpadu a jednoducho pracujte. Záhradný drvič dokonale zodpovedá najdôležitejším pracovným princípom. Jedna osoba na jeden stroj a veľmi rýchle spracovanie dreva pri obzvlášť nízkej spotrebe. Maximálny prieper drvenej drevenej hmoty, maximálny výkon a 24 nožov RESIST robia tento skvelý drvič bezkonkurenčným. 

  • ELIET CHOPPING PRINCIPLETM
  • ELIET AXELEROTM
  • ABS systém
  • ELIET Resist nože

Stroj štiepkuje drevo takisto dobre ako zelený odpad. Materiál nemusíte triediť dopredu. Vyše 5000 spokojných zákazníkov z 30 krajín potvrdilo skvelú povesť tohto vysoko úspešného stroja s jeho robustnou konštrukciou, ktorá je založená na jednoduchom a veľmi dobre premyslenom dizajne patentovanej technológie z nízkymi nárokmi na údržbu.

Všetky funkcie stroja sú zoskupené na prehľadnej palubnej doske, ktorá je umiestnená v prednej časti stroja. Taktiež je stroj vybavený veľkým LDC displejom, ktorý sa nachádza medzi kľúčom k zapaľovaniu a klapkou sytiča. Prostredníctvom displaya štiepkovač komunikuje so svojou obsluhou. Okrem zobrazovania užitočných funkcií stroja informuje o potrebe údržby. Pod displejom je najdôležitejšie tlačidlo stroja "AKCIA". Toto elektronické ovládanie elektromagnetickej spojky zapojí nožový systém a AxeleroTM a zaisťuje aktiváciu podávacieho valca. Jedným stisknutím tlačidla prebudíte "zviera" ELIET SUPER PROF.

ABM systém: Tento dômyselne premyslený systém rovnomerne reguluje rýchlosť posuvu. Čidlo zaisťuje každú zmenu otáčok motoru. Pri zaťažení motoru dôjde k poklesu otáčok motora a pomocou elektroniky ABM ku krátkemu zastaveniu posuvného valca. Ak hrozí preťaženie, zastaví systém ABM posuv materiálu, dokiaľ sa motor zasa nerozbehne na plný výkon. Zatiaľ čo stroj vlastnou reguláciou všetok materiál spracováva na malé štiepky, Vy môžete v klude vo svojej práci pokračovať bez toho aby ste stroj museli strážiť. To znamená optimálny výkon pri nízkej spotrebe paliva iba 3,2 litra.

  • Minimálne náklady na údržbu
  • Nízka hlučnosť a vysoká bezpečnosť
  • Maximálna flexibilita a úspora času
  • Inteligentný stroj
  • Maximálne využitie
  • Jednoduché plnenie

Nože ELIET Resist: V spolupráci so špecializovaným výskumným strediskom bol vyvinutý typ noža, ktorý má podstatne dlhšiu životnosť. Tieto nože môžu byť používane obojstranne a majú životnosť až 200 prevádzkových hodín. Vzhľadom k jednoduchému prístupu k nožom je nože možné brúsiť priamo na nožovej hriadeli.

Parametre:

Motor - výkon: Briggs & Stratton Vanguard, 18 HP, elektroštartér

Max. priemer drevnej hmoty: 130 mm

Max. výkon - kapacita štiepkovania: 7,0 m³/hod (48 000 úderov/minúta)

Počet nožov: 24 ks, otočné, ELIET RESISTTM

Technológia: ELIET Chopping principleTM

Výška vyhadzovacieho komína: 2000 mm

Počet valcov: 2

Objem valcov: 570 cc

Pracovná šírka: 480 mm

Riadenie výkonu: ABM (Anti-Block Motor)

Prevodovka: V-belt XPA 2120 x2 Powerband

Spojka: Elektromagnetická + brzda

Otvor: 500 x 700 mm

Objem palivovej nádrže: 18 l

Rozmery stroja: 2000 x 835 x 1450 mm

Hmotnosť: 495 kg

Recenzie produktu Štiepkovač ELIET SUPER PROF ON ROAD

Hore