Vákuová balička potravín FoodSaver FFS006X

Kód produktu: FS-FFS006X
Dostupnosť: Dostupný
299.00 € s DPH
  • Udržuje jedlo čerstvé a svieže
  • 2 tesniace úrovne v závislosti od vákuovanej potraviny: suchá alebo vlhká potravina
  • Intuitívne ovládanie stlačením jedného tlačidla
  • Automatické vákuovanie a zvarenie fólie
  • Jednoduché skladovanie
  • Ukazovateľ priebehu vákuovania 
  • Jednoduchý uzamykací mechanizmus

Systém vakuových baličiek FoodSaver chráni čerstvosť a nutričnú hodnotu jedla, znižuje množstvo odpadu a pomáha vám znížiť výdavky na stravu. Tesnenia sú čo najviac vzduchotesné, aby sa zabránilo vnikaniu kyslíka a vlhkosti do potravy. 

Systém vákuového utesnenia FoodSaver FFS006X je inštalovaný vertikálne a je vhodný pre kuchynky všetkých veľkostí s elegantným priestorovo úsporným dizajnom. S vakuovým tesniacim systémom FoodSaver FFS006X môžete ľahko tesniť jedlo jediným dotykovým tlačidlom. Jednoducho vložte vrecko na potraviny do zásobníka v baličke FoodSaver a zatvorte ho jednoduchým uzamykacím mechanizmom. Zariadenie automaticky odstráni vzduch z vrecka stlačením tlačidla. Na displeji môžete vidieť, kedy bolo začaté vákuum. Vrecko je potom automaticky zapečatené teplom, aby sa zachovala čerstvosť. Prebytočná kvapalina, ktorá vystupuje počas vákuového utesnenia, sa zhromažďuje v zbernej miske.

Vákuovačky FoodSaver používajú profesionálnu silnú drážkovanú fóliu, ktorá umožňuje dokonalé odsatie vzduchu a vytvorenie vzduchotesného spoja. Pri takto balených potravinách sa predĺži doba skladovania v mrazničkách oproti klasickému baleniu zo 6 mesiacov na 2 - 3 roky (mäso, zelenina, ovocie). V chladničke sa predĺži doba skladovania z jedného týždňa na 6 mesiacov. Vrecká zo špeciálnej fólie je možné umyť a opakovane použiť. Zmrazené potraviny sa môžu v tejto fólii variť, rozmrazovať a ohrievať v mikrovlnnej rúre.

Udržiavajte svoje potraviny dlho čerstvé a zabráňte tvorbe baktérií. Vákuované potraviny majú až niekoľkonásobne dlhšiu dobu trvanlivosti ako voľne skladované potraviny. Preto nečakajte, pokiaľ sa vaše potraviny začnú kaziť. Vákuová balička FoodSaver FFS006X je investícia, ktorá sa oplatí. Šetríte potravinami a v konečnom dôsledku šetríte aj svojimi ťažko zarobenými peniazmi. Vákuové baličky potravín FoodSaver Vám na Slovensko exkluzívne prináša IBO Poľovník a www.FOODSAVER.sk. Už nikdy viac žiadne pokazené a zapáchajúce potraviny.

                                                                

Technická špecifikácia:

Napätie: 220 V, 50 Hz
Príkon: 150 W
Rozmery: 44,7 x 27,7 x 20,6 cm
Hmotnosť: 2,1 kg
Záruka: 2 roky


Príslušenstvo
v balení:

  • 3 x sáčok s objemom 0.94l
  • 3 × ZIP sáčok s objemom 0,95 l
  • 2 x sáčok s objemom 3.78l
  • 1 x rolka fólií 28 x 304 cm

Recenzie produktu Vákuová balička potravín FoodSaver FFS006X

jana
Lepsia nez predchadzajuci model. Kupil som ako nahradu za V3840-I. Je kompaktna a hadicka na vakuovacie misky je praktickejsia. Tichsia pocas preadzky (aj ked dieta vedla nej neuspim). Pouzivam s miskami, kde si davam ovocie a hrozno. Funguje skvele. Vydrzia cerstve do dalsieho tyzdna. Tiez pouzivam na varenie sous-vide.
Laura

Dobra s mensimi slabostami.

Zvaruje fajn. Trochu tichsia v porovnani s ostatnymi znackami. Ale stale ma aj nejake minusy:
- kedze je mierne naklonena a vakuovanie je vyssie, nie je uplne pohodlne vakuovat "ploche" jedlo.
- vakuovaci proces sa neda zastavit a urobit zvar. Najskor musite stlacit tlacidlo "len zvaranie"
- manualne vakuovanie a zvaranie kedze sa obcas zastavi a otvori sa komora

Celkovo: skvely pomocnik ktory predcuje vsetky lacnejsie alebo cenovo podobne vakuovacky. SKVELY na domace pouzitie.

Hore