Vákuová balička potravín FoodSaver FFS015X | IBO.sk
Top kvalita
Super cena

Vákuová balička potravín FoodSaver FFS015X

Kód produktu: FS-FFS015X
Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: Dostupný
111.90 € s DPH
  • 2 tesniace úrovne v závislosti od vákuovanej potraviny: suchá alebo vlhká potravina
  • Intuitívne ovládanie stlačením jedného tlačidla
  • Automatické vákuovanie a zvarenie fólie
  • Port pre použitie príslušenstva FoodSaver
  • Ukazovateľ priebehu vákuovania
  • Jednoduchý uzamykací mechanizmus
  • Tlak: 0,53 bar

Nadčasové vákuové baličky potravín FoodSaver prichádzajú s prevratnou novinkou. Uchovávajú dlhodobo vysokú kvalitu a čerstvosť potravín, aromatické potraviny si uchovajú svoju vôňu. To všetko niekoľkonásobne dlhšie, ako klasicky uskladnené potraviny. Vákuovať môžete čokoľvek, čo potrebujete. Od mäsových potravín, cez zeleninu a ovocie, až po omáčky a polievky. Vákuová balička FoodSaver obstála na jednotku aj v redakčnom teste tu: Redakčný test FoodSaver

Vákuová zváračka FoodSaver FFS0015X v elegantnom a kompaktnom prevedení je ideálnym pomocníkom do každej domácnosti. Je tak priestorovo úsporná a vhodná pre všetky aj menšie kuchyne. Vákuovačka FFS0015X je kompatibilná so všetkým FoodSaver príslušenstvom. Vychutnajte si sezónne jedlá a špeciality a uschovajte zriedka používané ingrediencie alebo potraviny rýchlo podliehajúce skaze dlhšie čerstvé.

Vystavenie potravín vzduchu spôsobuje, že strácajú nutričné hodnoty a chuť a tvoria sa rôzne baktérie, plesne a kvasinky. Vákuová balička potravín FoodSaver™ odsaje vzduch a uzatvorením sa zachová chuť a kvalita. Vďaka bohatej ponuke vreciek a nádob FoodSave môžete rozšíriť svoje možnosti a využívať vedecky preukázanú metódu skladovania potravín, pri ktorej zostávajú potraviny čerstvé až päťkrát dlhšie.

Vákuovačky FoodSaver používajú profesionálnu silnú drážkovanú fóliu, ktorá umožňuje dokonalé odsatie vzduchu a vytvorenie vzduchotesného spoja. Pri takto balených potravinách sa predĺži doba skladovania v mrazničkách oproti klasickému baleniu zo 6 mesiacov na 2 - 3 roky (mäso, zelenina, ovocie). V chladničke sa predĺži doba skladovania z jedného týždňa na 6 mesiacov. Vrecká zo špeciálnej fólie je možné umyť a opakovane použiť. Zmrazené potraviny sa môžu v tejto fólii variť, rozmrazovať a ohrievať v mikrovlnnej rúre.

Udržiavajte svoje potraviny dlho čerstvé a zabráňte tvorbe baktérií. Vákuované potraviny majú až niekoľkonásobne dlhšiu dobu trvanlivosti ako voľne skladované potraviny. Preto nečakajte, pokiaľ sa vaše potraviny začnú kaziť. Vákuová balička FoodSaver FFS0015X je investícia, ktorá sa oplatí. Šetríte potravinami a v konečnom dôsledku šetríte aj svojimi ťažko zarobenými peniazmi. Vákuové baličky potravín FoodSaver Vám na Slovensko exkluzívne prináša IBO Poľovník a www.FOODSAVER.sk. Už nikdy viac žiadne pokazené a zapáchajúce potraviny.

Technická špecifikácia:

Napätie: 220 V, 50 Hz
Príkon: 150 W
Rozmery: 40,8 x 8,7 x 14,5 cm
Hmotnosť: 2,4 kg
Záruka: 2 roky


Príslušenstvo
v balení:

1 × rolka fólie 28x300cm
5 × sáčok s objemom 3,8 L
5 × sáčok s objemom 0,94 L

    Recenzie produktu Vákuová balička potravín FoodSaver FFS015X

    bigbang

    + Rozmer

    + Využitie - dózy, fľaše, fólie

    + Laminovanie bez odsávania

    - Hlučnosť

    Ešte si na produkt zvykáme, ale vyzerá to sľubne ;) Trochu sme maturovali pri prvom použití. Treba poriadne zacvaknúť mašinku. Najprv nastane prvý klik, a potom treba znova silnejšie zatlačiť, kým nenastane druhý klik a rozsvieti sa kontrolka. Čiže trošku viac sily pri druhom kliku treba použiť.

    Rozmery produktu sú super. Elegantný dizajn, dobrá skladovateľnosť, môže aj štandardne stáť niekde na kuchynskej linke. Za nevýhodu možno považovať akurát tak hlučnosť. Nie je to tragédia, ale ak by ste mali doma malé spiace deti, asi mašinku nebudete chcieť štartovať.

    Super funkcia je laminovanie aj bez odsávania vzduchu. Môžete tak vzduchotesne uzavrieť aj krehké veci. Tešíme sa na laminovanie nielen jedla, ale predmetov napr. na cesty, alebo na dlhodobé uloženie niekde do kumbálu ;)

    Jan Todor
    Jednoduché ovládání, kvalitní provedení a výborný výsledek.

    Hore