Vzduchovka NORICA Spider Camo 5,5mm | IBO.sk
Vzduchovka NORICA Spider Camo 5,5mm Vzduchovka NORICA Spider Camo 5,5mm 1 Vzduchovka NORICA Spider Camo 5,5mm 2 Vzduchovka NORICA Spider Camo 5,5mm 3 Vzduchovka NORICA Spider Camo 5,5mm 4
Zľava 15%
Top kvalita

Vzduchovka NORICA Spider Camo 5,5mm

Kód produktu: 111.15.403
Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: Dostupný
257.89 € s DPH 303.40 €
  • Prapracovaná pažda do najmenšieho detailu
  • Dostupné náhradné diely a spoľahlivý záručný a pozáručný servis
  • Vysoká kvalita opracovania všetkých dielov
  • Ľahká a nenáročná na údržbu
  • Európsky výrobca s tradíciou od roku 1917
  • Značka je s úspechom predávaná vo viac ako 50 krajinách sveta

Vzduchovka Spider Camo má pažbu v kamuflážnom prevedení. edinečná a výkonná vzduchovka za super cenu. Vzduchovka NORICA Spider CAMO zaujme predovšetkým svojou camo pažbou a vysokou odolnosťou proti poškriabaniu.

Samozrejme ako všetky plastové vzduchovky, tak rovnako aj táto je ľahká na údržbu. Kompenzátor a protinárazová gumená botka vám pri výstrele dodajú pocit istoty a konečne sa nemusíte obávať neprimeraných spätných rázov. Pri tomto modeli je dusíkový piest nahradený pružinou. Samozrejmosťou je aj automatická poistka a svetlovodné mieridlá.

Parametre produktu: 

Kaliber: 5,5 (.22)
Hmotnosť: 3000 g
Dĺžka hlavne: 484 mm
Celková dĺžka: 1170 mm
Úsťová rýchlosť: 275 m/s
Energia: 16 J

Recenzie produktu Vzduchovka NORICA Spider Camo 5,5mm

Dkhrobnik@seznam.cz
Zpracování ,vzhled a hlavně pruraznost na větší vzdálenost s diabolkami norika je super na 5.5mm těžší a pomalejší diabolky oproti 4.5mm tak na cca 35metru sklinku od piva prostreli samozřejmě s lovec.diabolk .že to bude až takhle dobrý sem nečekal doporučuji všem .jo a hlavně davat pozor kam strilite ať nezastrelite souseda vím o čem mluvím.PS doporučuje 9 z 11 zaměstnancu správy hřbitovu města brna . GOTT MIT UNS
Zygy
Výborná vzduchovka, fakt silná s dobrou prieraznosťou, vybavená na komplet so všetkým, čo má mať vzduchovka, poistka, rybina na montáž, skvelé voľné mieridlá, kompenzátor, kvalitná bodka, DOPORUČUJEM.
Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť sú určené pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vstupom na ne vyhlasujete, že ste držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Hore