S touto jedinečnou knihou zažijete nezabudnuteľné chute a vôňu divočiny. Nájdete v nej viac ako 90 skvelých receptov z diviny a lesných plodov. Predstavuje tak jedinečnú inšpiráciu pre každého, kto chce objavovať dary lesa.
V knihe nájdete netradičné kuchárske recepty. Vaše kuchárske poháriky budú obohatené o pokrmy zo zveri, ktorá sa nachádza v našich lesoch. Pokrmy sú obzvlášť dochutené plodmi, ktoré taktiež nájdete voľne v prírode. Ide napríklad o medvedí cesnak alebo čučoriedky. Každý jeden z receptov je zhotovený zo surovín, ktoré sú u nás dostupné. Mäsité pokrmy sú pripravované z jeleňa, srnca, diviaka, daniela, muflóna, zajaca, jarabice, bažanta, prepelice a iných druhov zveri.
Úvod knihy patrí histórii lovu divej zveri a jej postoj v modernej gastronómii.
Zoradenie jedál je do štyroch kapitol – predjedlá, polievky, hlavné jedlá a múčniky. Uznávaný someliér doporučil ku každému jedlu víno alebo pivo od domácich výrobcov. Nechýbajú ani ilustračné fotografie prírody a divokej zveri.
Podrobnosti:
Autor: TATRAPRESS SLOVAKIA s.r.o.
Väzba: V8
Rozmery: 220x210 mm
Počet strán: 216
Počer receptov: 90