IBO podporuje ženskú hádzanú v Trenčíne

Firma IBO - to nie je len predaj a servis záhradnej techniky, poľovníckych potrieb, vybavenia pre outdoor a voľný čas, komplexná starostlivosť o lesy, ťažba a spracovanie dreva... Firma IBO - to je aj podpora rôznych športových klubov na území Trenčína – napr. aj hádzanárskeho klubu AS Trenčín.

Hádzaná je najpopulárnejším ženským kolektívnym športom na území krajského mesta Trenčín. Na vrchole tohto rebríčka sa drží už desiatky rokov. Zároveň je tiež aj divácky najatraktívnejším ženským športom v „Perle Považia“. HK AS Trenčín v súčasnosti vyvíja rôzne marketingové aktivity, ktorými sa snaží ešte viac podporovať rozvoj ženskej hádzanej v Trenčíne. Spopularizovať ženskú hádzanú v očiach verejnosti, prilákať viac ľudí do haly na kvalitné športové predstavenia a rovnako prilákať viac dievčat do klubu.

V klube sa venujú dievčatám všetkých vekových kategórií, od prípravky, cez mladšie a staršie žiačky, mladšie a staršie dorastenky, až po družstvo žien. Klub ponúka výborné zázemie všetkým hráčkam.

Šport, a hádzaná nie je výnimkou, rozvíja nielen pohybový potenciál, učí deti väčšej zodpovednosti, trpezlivosti a vytrvalosti, zároveň sa ale pomocou neho modelujú aj psychické vlastnosti človeka od útleho detstva.

A aj preto sme v našej firme IBO hrdí na to, že sme hlavným partnerom hádzanárskeho klubu AS Trenčín. Podporujeme tak nielen mladé vychádzajúce talenty, ale aj skúsené „harcovníčky“, ktoré sa snažia mladším hráčkam odovzdať cenné skúsenosti.

Družstvá HK AS Trenčín:

ŽENY

STARŠIE DORASTENKY

MLADŠIE DORASTENKY

STARŠIE ŽIAČKY

MLADŠIE ŽIAČKY

PRÍPRAVKA