IBO POĽOVNÍK PRVÝKRÁT V BETLIARI

Tohtoročný už 29. ročník Celoslovenských poľovníckych slávností – Dni svätého Huberta sa uskutočnil na novom mieste, a to v areáli krásneho kaštieľa Betliar na východnom Slovensku.
Tím IBO POĽOVNÍK samozrejme nesmel chýbať, preto sme tam zavítali rovno s niekoľkými novinkami.


Prvou z nich bolo predstavenie dlhoočakávanej elektronickej knihy návštev poľovného revíru – eREVIR.sk, ktorá okrem evidencie návštev a činností v revíri ponúka mapy viac ako 1800 poľovných revírov s označenými lokalitami a poľovníckymi zariadeniami. Ďalšími funkciami sú sledovanie plánu chovu a lovu s hlásením odlovu priamo do poľovníckych štatistík, evidencia plomb, kritériá chovnosti či doby lovu jednotlivých druhov zveri a mnoho ďalšieho.


Celá elektronická kniha s mapami je ponúkaná zadarmo a stále pracujeme na dopĺňaní a vyvíjaní nových funkcií na základe podnetov od používateľov.

Ďalšou novinkou bola možnosť vyskúšať či rovno zakúpiť si precíznu digitálnu optiku, nočné videnia a termovízne zariadenia od popredného výrobcu s históriou ATN, ktorý ponúka najmodernejšie a najkvalitnejšie produkty na trhu. IBO ako exkluzívny distribútor pre Slovensko disponuje kompletnou ponukou a zaručuje prípadný servis týchto produktov.
Pre používateľov fotopascí sme pripravili novinku kanadského výrobcu SPYPOINT, konkrétne odolný model malých rozmerov LINK-MICRO 4G, ktorý je výnimočný kompletným ovládaním cez mobilnú aplikáciu a ponúka bezplatný používateľský program 100 fotografií mesačne. Súčasťou balenia fotopasce sú aj 8GB SD karta a SIM karta zadarmo.


Okrem predstavenia noviniek sme venovali ceny pre výhercov Majstrovstiev Slovenska vo vábení jeleňov, ktoré sa uskutočnili v rámci poľovníckych slávností, konkrétne digitálny puškohľad ATN X-Sight 4K PRO, fotopascu SPYPOINT LINK-MICRO a extrémne výkonné svietidlo OLIGHT Warrior X KIT s magnetickou montážou a filtrami. Ceny boli v celkovej hodnote viac ako 1 300€.


Tento deň s nami strávila aj ambasádorka IBO POĽOVNÍK petrrissa, ktorú môžete sledovať na Facebooku či Instagrame. Navštívila nás aj ministerka pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky Ing. Gabriela Matečná, s ktorou sme sa príjemne porozprávali a oboznámili ju s našou prácou v poľovníckom odvetví.

Všetkým návštevníkom ďakujeme a tešíme sa opäť o rok.