IBO zamierilo pod Tatry

Otvorili sme novú predajňu IBO POĽOVNÍK v Poprade plnú poľovníckych zbraní, nábojov, oblečenia, optiky a množstva potrebnej základnej a doplnkovej výbavy súvisiacej aj s outdoorovými aktivitami.

Poľovníctvo a lesníctvo má v podtatranskom regióne rovnako dlhoročnú tradíciu, ako pestovanie vysokohorskej turistiky. Aktivitám súvisiacich s návštevou prírody, jej skúmaním, ochranou a starostlivosťou o trvale udržateľné a využiteľné prírodné zdroje sa tu venuje veľké množstvo ľudí a tak je viac ako prospešné ak sú podporované produktami na to určenými a tiež potrebným servisom.

IBO však už nie je len predajca zbraní, streliva, oblečenia a rôznych doplnkov, ktorý potrebuje poľovník na výkon práva poľovníctva. Ako firma po výraznom etablovaní sa na trhu, dlhodobo spolupracujeme a v rámci možností, svojimi produktami či finančne podporujeme rôzne zaujímavé projekty na Slovensku. Napríklad s Národným lesníckym centrom pri výskume ohrozeného hlucháňa hôrneho, kde pomáhame prinášať nové poznatky z jeho života. Podporujeme výskum a monitoring tohto ohrozeného druhu. Na predajni nájdete množstvo zvučných značiek, ako napríklad Leica, Merkel, Härkila, Deerhunter, TETRAO, Swarovski, Olight, Haenel, Merkel Gear a mnohé ďalšie.

Novootvorenú predajňu IBO POPRAD – poľovníctvo, poľovnícke porteby, outdoor nájdete na adrese Tatranské námestie 4583, 058 01 Poprad

Po - Pi: 09-18:00

So - Ne: Zatvorené

Tešíme sa vašu návštevu.