Nové strelecké kino so sídlom v Trenčíne

Túto čoraz viac obľúbenú technológiu v zahraničí Vám prinášame my, IBO Poľovník. V areáli našej firmy sme sa rozhodli otvoriť strelnicu, ktorá je na Slovensku a v Českej republike jedinečná. Jedná sa o najmodernejšiu krytú strelnicu, ktorá slúži na komerčnú streľbu z dlhých aj krátkych zbraní. Na streleckom stanovisku môže byť jeden strelec alebo v maximálnom počte 4 strelci.

Čím sa naše strelecké kino odlišuje od ostatných?  Širokú verejnosť zaujme určite jej vybavenie. Ide o projekčný systém od svetového výrobcu, ktorý patrí k špičke vo svojom obore. Tento systém je doplnený o streleckú plochu s aktívnou časťou. Každý zásah vyhodnocuje spolupráca celkom 8 snímacích kamier. Toto riešenie ponúka streľbu s rôznymi typmi projektilov, a to, už od kalibru 22 LR. Každý obraz je na projekčnú plochu premietaný pomocou spoľahlivého dataprojektoru vo vysokom rozlíšení.

 

Novodobý systém umožňuje streľbu na rôzne typy terčov. Ide napríklad o program statického terča, kedy sa strelec oboznamuje so základnou streľbou a zobrazovaním presného miesta, kde dopadol výstrel. Ďalšou možnosťou sú počítačovo animované terče. Dataprojektor premieta pohyblivé animácie. Pre jednoduchšie vysvetlenie si stačí predstaviť pohyblivý terč v podobe ľubovoľne vybranej zveri, ktorá sa po každom výstrele zastaví a program vyhodnotí, kam strelec umiestnil zásah.

 

V balíku jednotlivých animácii sú nielen poľovnícke scenérie ale aj terče pre ozbrojené zložky či terče s motivačnou alebo zábavnou tématikou. Všetky scenérie sú vhodné na zlepšenie výcviku streľby, obratnosť so zbraňou, presnosť a najmä bezpečnosť každého výstrelu.

 

Druhou prednosťou a jedinečnosťou našej strelnice je jej umiestnenie priamo v priestoroch vedľa predajne, ktorým sa môžeme pochváliť. Ponúkame aj atraktívnu možnosť vyskúšania si novo zakúpenej zbrane a jej okamžité testovanie pri reálnej streľbe. Veľkou výhodou je, že softvérový systém obsahuje aj možnosť nastrelenia zbrane. Tu je možné vopred nastaviť kaliber a typ strely, nastaviť virtuálnu vzdialenosť od cieľa a po výstrele systém prepočíta balistické informácie zodpovedajúce nastavenej vzdialenosti streľby.

 

Pre ľudí, ktorí nie sú držiteľmi zbrojných preukazov ani zbraní, je tu možnosť pod dohľadom skúsených inštruktorov zoznámenie s bezpečnou manipuláciou so zbraňou. Ponúkame výber zbrane, optiky a streliva od špičkových výrobcov z celého sveta. Pre každý prípad sú Vám k dispozícii naši kolegovia instruktori. Pripravujeme rôzne kurzy, ktoré budú vhodné pre každého.

 

Tento typ strelnice je na celom svete čoraz viac obľúbeným, nakoľko strelcovi zaručuje jedinečný zážitok streľby na pohyblivý cieľ v prostredí, ktoré sa v maximálnej miere približuje reálnemu.

Cenník na strelecké kino nájdete tu: Cenník streleckého kina

Ohľadom rezervácii a bližších informácii nás neváhajte kontaktovať tu: 032 74 84 040