Vzrušujúci krok vpred so spoločnosťou GRAND POWER

S veľkou radosťou oznamujeme, že sme nadviazali novú a vzrušujúcu spoluprácu s renomovanou spoločnosťou GRAND POWER. Toto partnerstvo nám otvára dvere ku skvelým príležitostiam a synergii, ktorá nám umožní spoločne dosiahnuť výnimočné výsledky.

Súčasťou návštevy bolo predstavenie podnikovej predajne a výroby, z prava zakladateľ a majiteľ spoločnosti GRAND POWER Jaroslav Kuracina

Navštívili sme spoločnosť GRAND POWER v Banskej Bystrici – Slovenskej Ľupči, kde sme sa presvedčili, že ide o špičkovo vybavenú a prosperujúcu spoločnosť, ktorá sa špecializuje na výrobu zbraní. Nič z tohto by však nebola pravda, ak by jej zakladateľ a majiteľ Jaroslav Kuracina, nebol zdravo drzý a tvrdohlavý.

Spoločnosť má v súčasnosti viac ako osem desiatok vlastných zamestnancov, ďalšie desiatky ľudí pracujú u subdodávateľov. Mesačne opustí výrobu viac ako dva a pol tisíc kusov zbraní. Najväčší záujem je o model T12 /Rusko/, K100,P1, P45 /USA/ a športový model X-Calibur s ktorým strieľajú športoví strelci už vo viac ako 20 krajinách. GRAND POWER dnes vyrába veľkú škálu modelov pištolí – X-Calibur, K100, K100 Target, K100 X-Trim, K100 Dynamic, P1, P1 Ultra,P1 DAO, P11, P380, CP380, LP380, P40, P45, P40L, P1S, K22, K22 X-Trim, P9M, T910, T10. T12, T11, G9, K105, K102, K100 Whisper a P380 Whisper. Ich výnimočnosť spočíva predovšetkým v unikátnej patentovo chránenej konštrukcii systému uzamykania záveru rotáciou hlavne. Tento spôsob uzamykania zvyšuje komfort streľby najmä dvoma spôsobmi – výrazne eliminuje zdvih zbrane po výstrele a zbraň "nekope". Sila pôsobiaca do ruky strelca po výstrele je výrazne nižšia oproti zbraniam porovnateľného kalibru. Samozrejme k tomu patrí výhodná cena a expresne rýchly servis všetkých modelov.

GRAND POWER je synonymom kvality, inovácie a odhodlanie k dosahovaniu vynikajúcich štandardov. Je pre nás cťou, že môžeme spojiť naše sily a zdieľať naše odborné znalosti a skúsenosti. Veríme, že táto spolupráca prinesie neoceniteľnú hodnotu našim zákazníkom a partnerom.

Predstavenie jedinečných modelov zbraní, ktorej súčasťou bola aj ukážka ručného laserovania a gravírovania. 

Táto spolupráca je založená na vzájomnej dôvere, rešpektovaní a spoločných hodnotách. Naša komunikácia bude otvorená a efektívna, čo nám umožní účinne spolupracovať na nových projektoch a iniciatívach. Naše ciele sú jasné: dosiahnuť vynikajúce výsledky a posilniť našu pozíciu na trhu.

Sme presvedčení, že spojením našich síl a vedomostí budeme schopní prichádzať s novými inováciami a riešeniami, ktoré budú mať pozitívny vplyv na naše odvetvie. Tešíme sa na spoločnú cestu plnú výziev a príležitostí a sme hrdí, že môžeme byť súčasťou GRAND POWER.

Spoločná fotografia vedenia a zamestnancov IBO s.r.o. z ukončenia návštevy na bode - stred Európy

S úprimnou radosťou a odhodlaním sa pozeráme vpred, pripravení čeliť všetkým úlohám, ktoré nás čakajú. Spolu so spoločnosťou GRAND POWER sme pripravení písať nové kapitoly úspechu a inovácií.