8 dôvodov prečo si zabezpečiť bezpečnosť s najmenšou fotopascou TETRAO Strix18

1. Maličké, priam nenápadné rozmery

"Diskrétny" dizajn robí túto fotopascu takmer NEVIDITEĽNOU, čo umožňuje nenápadné sledovanie zvierat a ich prirodzeného správania bez toho, aby boli zvieratá vyrušené prítomnosťou človeka. Taktiež umožňuje bezpečné sledovanie svojho vlastného pozemku, bez povšimnutia narušiteľov. Vďaka svojim nenápadným rozmerom sa nedá ľahko objaviť a odniesť, čím je chránená pred krádežou alebo poškodením.

2. Čisté fotky nie len cez deň, ale aj v NOCI

Exceluje v snímaní fotografií a videí nielen cez deň, ale predovšetkým v nočných podmienkach, čím poskytuje úplný obraz života v divočine 24 hodín denne. Bezpečnosť a diskrétnosť fotopasce je zabezpečená aj v nočných hodinách, keďže 940 nm prísvit je neviditeľný pre zver i ľudské oko, čo minimalizuje riziko rušenia prirodzeného správania sa zvierat.

3. Nepretržitá prevádzka vďaka solárnemu panelu

Vďaka možnosti pripojenia k solárnemu panelu tento model eliminuje obavy z vybitých batérií, čím zaisťuje neustálu funkciu bez nutnosti manuálneho nabíjania. Táto funkcia poskytuje používateľom pohodlie a spoľahlivosť, vďaka čomu je ideálna pre dlhodobé pozorovanie divokej fauny alebo ochranu majetku. S TETRAO Strix18 fotopascou sa tak môžete spoľahnúť na stály záznam diania, bez ohľadu na dostupnosť elektrickej energie.

4. Nadštandardná výdrž batérií a to aj zime

Fotopasca je vybavená dvomi batériami typu 18650, čo zaručuje nadštandardnú výdrž a minimalizuje potrebu častej výmeny batérií. Pre tých, ktorí chcú ešte viac predĺžiť životnosť batérií a minimalizovať ich údržbu, je k dispozícii solárny panel ako príslušenstvo, čo umožňuje, že fotopasca funguje dlhodobo bez potreby výmeny batérií.

5. Vysokokvalitné video so ZVUKOM

Fotopasca TETRAO Strix 18 nie je len o kvalitných fotografiách, ale aj o zázname kvalitného zvuku vo videách, čo umožňuje zachytiť aj zvukové aspekty prírody bez kompromisov. Vďaka svojej schopnosti zachytávať čistý zvuk vo videách fotopasca poskytuje úplný zážitok z pozorovania prírody, či už ide o zvuk vtákov, šumenie listov alebo hukot vody. Je spoľahlivým partnerom pre milovníkov prírody, ktorí ocenia nielen vynikajúce fotografie, ale aj kvalitný zvuk vo videách, čo prispieva k celkovému bohatému zážitku z pozorovania divočiny.

6. Nahrávanie na SD kartu = žiadne ďalšie náklady na prevádzku

Je efektívnym a ekonomickým riešením pre sledovanie prírody, pretože nahráva videá na SD kartu pomocou pohybového senzora, čo eliminuje potrebu ďalších nákladov na prevádzku. S možnosťou záznamu videí pri detekcii pohybu na SD kartu nemusíte platiť operátorom za odosielanie dát, čím sa šetríte na dodatočných nákladoch a máte plnú kontrolu nad svojimi záznamami. Po prezretí fotografií a videí vás vždy čaká milé prekvapenie a pozdravy od zvieratiek, čo pridáva osobný dotyk a zlepšuje zážitok z používania.

7. Univerzálne využitie doma aj v revíri

Je univerzálne využiteľným nástrojom, ktorý poskytuje prehľad o dianí nielen v prírode, ale aj doma ako súkromné očko detektíva. S jej pomocou môžete sledovať, čo sa deje doma, na záhrade, a zaznamenať aktivity vašich domácich miláčikov aj vtedy, keď nie ste doma. Vďaka napájaniu cez USB-C ju môžete prevádzkovať bez problémov aj v domácich podmienkach, čím získavate nielen istotu a bezpečnosť, ale aj pokojné srdce.

8. Rozumná cena

Fotopasca sa môže pochváliť veľmi rozumnou cenou, čo ju robí dostupnou pre širokú škálu používateľov. Jej pomer výkonu a kvality voči cene je vynikajúci, čo z nej robí skvelú voľbu pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivý nástroj na sledovanie prírody a svojho pozemku. Okrem toho si môžete zakúpiť kompletný set spolu s príslušenstvom v zvýhodnenej cene, čo je ideálna možnosť pre tých, ktorí chcú mať všetko potrebné pri ruke bez nutnosti ďalších investícií. Môžete sa tešiť na kvalitné snímky a videá bez toho, aby ste museli investovať veľké sumy do drahých technologických zariadení.

Fotopascu TETRAO Strix 18 si môžete zakúpiť v tomto odkaze: TETRAO Strix 18

Celú ponuku fotopascí TETRAO nájdete tu: Fotopasce TETRAO