Robustná a trvalá NORICA

Cestou po Španielsku sme nemohli obísť prestížnu, svetoznámu kolísku zbrojárskeho priemyslu v Eibare, kde sídli NORICA, tradičný španielsky výrobca vzduchových pušiek a pištolí, ktorý je synonymom kvality a odolnosti.

V roku 1917 v Eibare Španielsko, bola založená Norica ako výrobca vzduchoviek a pištolí a aj o storočie neskôr si udržiava dokonalú rovnováhu medzi remeselnou tradíciou a technologickými inováciami. Počas 101 rokov úspešnej histórie získala národné a medzinárodné uznanie v tejto oblasti, a to vďaka filozofii zameranej vždy na vysokú kvalitu, inováciu a presnosť vo všetkých produktoch. Plne personalizovaný zákaznícky servis a osobný prístup jej dopomohol aby sa stala celosvetovým referenčným bodom v tomto sektore vzduchových pušiek.

Storočie existencie, prinieslo skvelé a nie až tak dobré chvíle, no vždy si zachovali hodnoty a Eibarrese essence: "výrobu vysoko kvalitných a výkonných produktov, ktoré sa dedia z generácie na generáciu." Spoločnosť, ktorá prežila dve svetové vojny, niekoľko období recesie a boomu, je taká robustná a trvácna ako vzduchovky a pištole, ktoré vyrába.

V tejto výrobe vládla dokonalá rovnováha medzi remeselným spracovaním a technologickými inováciami. Je až neuveriteľné, že pri takej produkcii 25 až 30 tisíc zbraní ročne, sú tieto zbrane skladané a testované ručne. Napriek tomu tu vládla pohodička s pozadím hudby a vôňou olejov.

Norica si u ľudí vybudovala svoje meno najmä svojimi neuveriteľnými vzduchovými puškami ako Phantom a Dead Eye, ktoré si vybudovali reputáciu tým, že ponúkajú "vzduchovky na celý život." V roku 2014 sa Norica Airguns zúčastňuje ako sponzor na 51. majstrovstvách sveta v olympijskej streľbe v Španielsku. Po takom veľkom úspechu Norica pokračuje vo svojej globálnej expanzii až do bodu, kedy sa 93 % produkcie vyváža do 56 krajín sveta.

Preto nám je v IBO cťou, že máme dlhoročnú spoluprácu s tak korektnou firmou a na sklade môžeme ponúknuť rôzne vzduchovky, vzduchové pištole a príslušenstvo Norica, vrátane vynikajúceho streliva. Okrem toho, že sú tieto vzduchovky cenovo dostupné, majú tendenciu byť pomerne nenáročné na údržbu a nevyžadujú si žiadne drahé doplnky, ak chcete, aby bola streľba jednoduchá.

Autor blogu: @petrrissa 

Ponuku všetkých kvalitných vzduchoviek NORICA nájdete na: Vzduchovky NORICA