Teleskopické stoličky Walkstool - pohodlnosť sedenia pri poľovačke či fotografovaní

Walkstool je švédsky vynález a jediná trojnohá stolička na svete s teleskopickými nohami, patentmi a ochrannými známkami. Vyrábaná je v ich vlastnej továrni vo Švédsku. Teleskopické nohy ponúkajú dve polohy sedenia. So sklopením dolných končatín alebo bez nich. Teraz si môžete kúpiť túto stoličku. Žiadna iná stolička nespĺňa všetky tieto požiadavky súčasne: mala by stáť stabilne, mala by byť pohodlná na dlhodobé sedenie (ergonomicky tvarované sedadlo) a mala by vydržať roky a roky (kvalita v každom detaile). Stolička je vyrobená z hliníkových teleskopických nôh a sedadla z vysoko technologického materiálu.

Pohodlne sa usaďte a čakajte na dokonalú chvíľu

Napríklad fotografi sa často zvyknú ocitnúť v situáciách, kedy musia dlho čakať na ten pravý okamih. Walkstool je jedným z najužitočnejších produktov, najmä pre fotografov, ktorí majú celý deň náklad v podobe ťažkej výbavy.

Používajú a odporúčajú ho ľudia s obmedzenými fyzickými schopnosťami

Pomyslite na všetky chvíle, kedy by ste chceli byť vonku- vtedy musíte mať pri sebe niečo malé, ľahké a pohodlné na sedenie. Ak máte problém s chrbtom, kolenami alebo kĺbmi a musíte si sadnúť- naša stolička je vaše riešenie. Skúste to ! Nebudete sklamaní.

Super partner na vonok

Vaše obľúbene kreslo nemôže s vami chodiť všade. Ste neustále v pohybe a často stojíte. Radi hráte golf, lovíte ryby, poľujete a tiež by ste si na chvíľu sadli. Chodíte na koncerty, čakáte v radoch na lístky, idete na dlhu prechádzku, kempujete ? Existujú tisíce dôvodov, prečo mať ľahkú, skladaciu a prenosnú stoličku.

Walkstool pre profesionálnych užívateľov

Ak často pracujete v podrepe, bude vám hroziť vysoké riziko bolesti brucha, bolesti kolien a kĺbov. Mnoho odborníkov tento problém veľmi dobré pozná. Mať Walkstool ako spoločníka môže byť v tomto prípade celoživotnou investíciou. Je malý, ľahký keď ho nosíte, ale stabilný a pohodlný pri používaní.

Perfektný darček

Vhodný pre zákazníkov, zamestnancov a priateľov, na ktorých vám záleží. Je to originálny a praktický darček, ktorý vyhovuje takmer každému.

Predstavíme Vám najlepšie produkty tejto značky!

Walkstool Comfort

Má ľahkú konštrukciu s teleskopickými nohami z hliníka. Nevyťahovaním teleskopických nôh budete môcť Walkstool používať aj v nižšej výške sedenia. Walkstool Comfort ponúka veľké gumové nožičky a ergonomicky tvarované sedadlo zo sieťovaného materiálu, vďaka čomu je možné pohodlne sedieť po dlhšiu dobu. Všetky modely Comfort sú dodávané s praktickou taškou, ktorú môžete nosiť napríklad cez rameno. Walkstool Comfort sa dodáva v štyroch rôznych modeloch s výškami sedenia 45, 55, 65 a 75 cm. Najmenší model má veľkú a pohodlnú veľkosť sedadla, ktorá sa zvyšuje u vyšších modelov.

Veľkosť 1
Výška: 45 cm
Hmotnosť: 825 g
Max. zaťaženie: 200 kg
Veľkosť sedadla: 35 cm

Veľkosť 2
Výška: 55 cm
Hmotnosť: 900 g
Max. zaťaženie: 225 kg
Veľkosť sedadla: 37,5 cm

Veľkosť 3
Výška: 65 cm
Hmotnosť: 975 g
Max. zaťaženie: 250 kg
Veľkosť sedadla: 40 cm

Veľkosť 4
Výška: 75 cm / 30 palcov
Hmotnosť: 1 050 g
Max. zaťaženie: 250 kg
Veľkosť sedadla: 40 cm

Walkstool Basic
Druhým najznámejším modelom je Walkstool Basic. Má podobne ľahkú konštrukciu ako modely Walkstool Comfort, vrátane teleskopických nôh z hliníka. Walkstool Basic sa dodáva v dvoch rôznych výškach sedenia - 50 cm a 60 cm. Sedadlo je vyrobené z čierneho polyesteru a má približne o 20% väčšia plochu sedadla, ako bežné sedadlo pre stoličku s tromi nohami. Vyrába sa vo Švédsku v dostatočne vysokej kvalite, aby ju väčšina ľudí mohla používať mnoho rokov.

Model 1
Výška: 50 cm
Hmotnosť: 675 g
Maximálne zaťaženie: 150 kg
Veľkosť sedadla: 32,5 cm

Model 2
Výška: 60 cm
Hmotnosť: 725 g
Maximálne zaťaženie: 175 kg
Veľkosť sedadla: 32,5 cm

Walkstool Steady
Walkstool Steady je doplnok pre Walkstool Comfort. Môže byť použitý so všetkými modelmi Walkstool Comfort zmenou nastavenia podľa vášho modelu. Walkstool Steady je vyrobený s ohľadom na tri druhy používateľov:

• Ľudia, ktorí používajú stoličku vonku, s rizikom zapustenia gumových nôh do zeme - zvyčajne lovci.
• Profesionálni používatelia, ktorí pracujú na klzkom povrchu, potrebujú Walkstool ešte robustnejší a spoľahlivejší.
• Veľkí ľudia, ktorí potrebujú prenosné sedadlo, ktoré si udrží svoju váhu na ďalšie roky.

Chceme vám dať niekoľko všeobecných rád...
Aby sme vám pomohli s výberom vhodného modelu pre vás, tu je niekoľko odporúčaní. Vhodný výber závisí to od toho, ako chcete Walkstool používať, rovnako však od vašej výšky a hmotnosti. Najvýznamnejšie rozdiely medzi WS Comfort v porovnaní s WS Basic sú väčšie veľkosti sedadiel zo sieťovaného materiálu a väčšie gumové nožičky, ktoré znižujú riziko potopenia sa, keď ste vonku v lese a na mokrej tráve. Majte na pamäti, že stolička, ktorú používate v kuchyni a jedálni, má obvykle výšku sedenia 45 cm.

Často kladené otázky

Mám si kúpiť model Comfort alebo Basic?

Závisí to od toho, ako často Walkstool používate, kde ho používate a koľko peňazí chcete minúť. Ak chcete to najlepšie na svete s najvyššou kvalitou a komfortom sedenia, mali by ste si zvoliť model Comfort v závislosti od vašej výšky a hmotnosti. Základné modely majú rovnaký koncept s teleskopickými nohami z hliníka a rovnakou hmotnosťou. Hlavnými rozdielmi sú menšie sedadlo z polyesteru a nohy z normálneho plastu. Zároveň je sedadlo s aplikáciou o polovicu lacnejšie, čo znamená, že veľa ľudí si radšej kúpi dva modely Walkstool Basic namiesto jedného modelu Comfort. Ak nechcete minúť peniaze, ktoré stoja modely Comfort, ale chcete koncept s teleskopickou funkciou a väčšou veľkosťou sedadla (o 20% väčšou) ako bežné stoličky s 3 nohami a dobrou kvalitou, potom je Walkstool Basic perfektnou voľbou.

Dá sa Walkstool použiť do piesku?

Áno, stoličku možno použiť do piesku. Pretože Walkstool nikdy nepotrebuje žiadny olej ani mazivá, môže sa použiť v piesku. Modely Walkstool Comfort sú vybavené veľkými gumovými nožičkami a pre ešte lepšiu stabilitu v náročných podmienkach odporúčame používať príslušenstvo Walkstool Steady.

Ktorú stoličku odporúčate na profesionálne použitie, napríklad pre servisných technikov alebo elektrikárov?

Pre každého, kto sa chystá Walkstool vo veľkej miere používať v spodnej polohe (výška kolien), odporúčame Comfort 55 alebo Comfort 65. 

Čo robiť, ak sa pri zatiahnutí dolná časť nohy odpojí?

Nemalo by sa to stávať, ale ak ho vytiahnete veľmi rýchlo, je to možné. To isté môže platiť po niekoľkých rokoch používania Walkstoolu, pretože červené plastové tlačidlo môže po nejakom roku zmäknúť. V týchto prípadoch nie je problém dať dolnú časť nohy späť zatlačením na obe červené tlačidlá súčasne. Je to rovnaký postup ako pri uvoľňovaní dolnej časti nohy, aby ste ju umyli a potom vrátili späť. Tento problém neovplyvní bezpečnosť sedenia na stoličke, ale vždy sa uistite, že červené zaisťovacie tlačidlo je v správnej polohe a je viditeľné po roztiahnutí teleskopických nôh, aby sa získala normálna výška sedadla. 

Z čoho je Walkstool vyrobený? 

Dva primárne materiály použité na výrobu stoličiek sú stolík z eloxovaného hliníka a sedlo z nylonu zo sieťoviny s vysokou odolnosťou. 

Môžem uzamknúť dolné končatiny stoličky?

Pokyny na uzamknutie dolných častí nôh modelov Walkstool Comfort s veľkými gumovými nožičkami:
Ak chcete dolné končatiny uzamknúť, keď nepoužívate Walkstool, vykrúťte ich tak, aby boli zaistené gumovými nožičkami, ktoré sú blízko seba. Ak chcete použiť Walkstool, urobte opak a odomknite dolné končatiny.

Kde sa vyrába stolička?

Všetky modely Walkstool sú navrhnuté a vyrobené vo Švédsku.

Existujú nejaké pokyny na používanie a údržbu Walkstoolu?

Na vysunutie nôh stoličky ich pomaly potiahnite nadol, až kým nebude viditeľné červené bezpečnostné tlačidlo, ktoré zapadne do svojej polohy. Ako náhle sú všetky tri nohy zaistené na svojom mieste, je stolička pripravená na sedenie. Ako v prípade každej trojnohej stoličky, aj v tomto prípade je vhodné sedieť na stoličke s jedným z troch bodov sedadla medzi nohami (ako napríklad pri sedení na sedadle bicykla). Ak chcete nohy stoličky zasunúť, stlačte červené bezpečnostné tlačidlo a zatlačte nohy stoličky dozadu smerom k sedadlu. Nepokúšajte sa stáť na stoličke, pretože jej trojnohý dizajn nie je bezpečný. Pokiaľ ide o údržbu, stoličky nikdy nevyžadujú olej ani mazivá, sú určené na prácu na sucho. Ak sa váš stolík extrémne znečistí, môžete nohy odstrániť a utrieť ich čistou suchou handričkou.

Stoličky Walkstool nájdete na: Teleskopické stoličky Walkstool