Olight prináša novinky, ktoré stoja za to!

V tomto článku vám predstavíme tie najzásadnejšie zmeny, ktorými tromfli svojich predchodcov.

Baton 4

je stále malé a ešte výkonnejšie svietidlo

Baton 4 sa môže pochváliť pozoruhodným maximálnym výkonom 1300 lúmenov

a dosvitom až 170 metrov, to všetko v kompaktnom tele vo veľkosti približne vášho palca.

Vyrobené pre dlhovekosť

Olight je známy svojou odolnosťou aj v extrémnych podmienkach. Novinka Baton 4 nezostane povesti nezničiteľného titana nič dlžná. Skvelé je aj doplnenie stavových diód v blízkosti spínača, ktoré vás informujú o stave batérie a zvolenom režime.

Extrémna životnosť batérie v mini rozmeroch to je Baton 4. S nabíjacou stanicou Baton 4 Premium môžete v režime Moonlite svietiť až neuveriteľných 190 dní.

V kompaktnom púzdre, ktoré slúži ako nabíjacia stanica nabijete na cestách nie len svietidlo Baton 4, ale  pomocou kábla typu C aj svoj mobilný telefón či iné zariadenie.

Stav batérie zobrazuje displej na nabíjacej stanici, takže vždy viete koľko % ešte máte v rezerve. Toto kompaktné púzdro dokáže nabiť svietidlo Baton 4 až 5x.

V novej nabíjacej stanici Baton 4 premium môžete nabíjať až 5 typov svietidiel Olight!

Baton 3 Pro Max

Prvá baterka Olight vyrobená z horčíkovej zliatiny! Novinka Baton 3 Pro Max je s výkonom 2500 lm a akumulátorom s 5000mAh stavaná aj pre tie najnáročnejšie dobrodružstvá.

Indikátor stavu zatrasením...? Áno Baton 3 Pro Max nemusíte zapínať aby ste zistili stav akumulátoru, stačí ak svietidlom zatrasiete a indikátor sa rozsvieti.

Nový spínač je zväčšený a viac zapustený aby sa jednoduchšie ovládal a zároveň sa znížila pravdepodobnosť náhodného zapnutia ak máte svietidlo uložené v batožine.

Prvá baterka Olight vyrobená z horčíkovej zliatiny! Baton 3 Pro Max Magnesium je prvá baterka s telom zo zliatiny horčíka a iných legujúcich kovov (hliníka, zinku, kremíka, mangánu, medi a zirkónia).

Čo je dobré vedieť o zliatine horčíka:

  • Má asi ¼ hustoty ocele a 2/3 hustoty hliníka
  • Je najľahší zo všetkých konštrukčných kovov (o 33% ľahší ako hliník)
  • Je recyklovateľný
  • Veľmi ekologický vďaka tomu že sa získava z udržateľných prirodzených zdrojov

Warrior 4 

disponuje svietivosťou 2600lm a dosvieti až 630m tento mega výkon sa skrýva v prekvapujúco kompaktnom tele.

Dva spôsoby nabíjania rozširujú možnosti nabiť svietidlo kdekoľvek. 

Svietidlo je možné prepínať v prednastavených režimoch. V režime Regular stlačením spínača do polovice spustíte slabší režim svietenia a úplným stlačením spustíte maximálny režim svietenia. V režime tactical stlačením do polovice spustíte stredný režim svietenia a úplným stlačením stroboskop.

Stavová dióda vás upozorní na stav nabitia: zelená farba indikuje stav min. 60%, oranžová 10-60%, a červená 5-10%. Vo svietidle Warrior 4 na viac zostáva signalizácia formou vibrácie, ktorá vás upozorní, že batéria je už slabá. 

K svietidlu dostanete aj praktické odolné púzdro, v ktorom budete mať svoj Warrior 4 vždy po ruke. 

Keďže sa jedná o taktické svietidlo na Warrior 4 je samozrejme možné pripojiť aj externú spúšť, ktorá ale nie je súčasťou balenia. Zakúpiť si ju môžete v našom e-shope ako príslušenstvo.

Seeker 4 mini

Seeker 4 mini nie je príliš s čím porovnávať pretože je to nová samostatná línia, ktorá predstavuje mini verziu modelovej rady Seeker.

Dvojklikom z vypnutého stavu aktivujete UV svetlo, ktorým žiadny z modelov Seeker doposiaľ nedisponoval.

Seeker 4 mini je naozaj mini... celková dĺžka je len 8,5cm.

Ergonomický tvar skvele padne do ruky a vďaka svojej kompaktnosti toto svietidlo môžete pripnúť pomocou klipu kamkoľvek na svoju výbavu.

Autor blogu: kolega Peter

Ak vás zaujali novinky Olight neváhajte a navštívte náš e-shop - Svet OLIGHT