Posvieťte si na celý svet s LED baterkami OLIGHT

Spoločnosť OLIGHT predstavuje celosvetovo uznávaného výrobcu vysokokvalitných bateriek, svetiel a doplnkov, ktoré sú odolné, spoľahlivé a jednoduché na manipuláciu. Hnacou silou inovácie a technológie, ktoré každému dokážu uľahčiť tie najťažšie situácie čo najviac. Neustála práca predurčuje dosahovanie cieľa, ktorým je byť technologickým a inovačným lídrom v oblasti dizajnu či kvality.

Inteligentná technológia nabíjania

Nabíjanie všetkých produktov je jedným z najunikátnejších technológii. Používa sa v najnovšej iterácii tretej generácie (MCC3). Nabíjací kábel inteligentne spája zdroj s daným produktom a rozoznáva vstup a výstup. Aj vďaka tomu je proces nabíjania dokonale plynulý, bezpečný a taktiež efektívny. Každému užívateľovi umožňuje používať adaptér, ktorý využíva zdroje (napríklad adaptér na nabíjanie mobilného telefónu). Magnetický konektor nabíjania vyberá zodpovedajúci nabíjací prúd podľa modelu baterky.

Technológia samočinného uzamykania rozhrania End-to-end

Táto technológia sa s americkým patentom na vynález uplatňuje v magnetickom káblovom spínači, ktorý je použiteľný pre všetky batérie. Oba konce majú zabudované magnety, ktoré sa automaticky pritiahnu a vyrovnajú na základe magnetického princípu. Mechanizmus krúžkového zámku sa automaticky uzamyká počas procesu priťahovania a pripájania.  

Technológia nastavovania polohy svetla na zbrani

OLIGHT ako prvá spoločnosť svojho druhu získala patent na vynález s technológiou nastavovania polohy svetla na lište. Táto jedinečná konštrukcia rozširuje rozsah aplikovania svetla na zbrani. Umožňuje tak kompatibilitu so stovkami modelov zbraní na trhu.

Technológia Multiplexing

Táto technológia pozostáva z niekoľkých obvodov, štruktúr a softvéru. To umožňuje, aby jedno rozhranie dokázalo realizovať viacero funkcii súčasne.

Aplikovanie senzorov snímača priblíženia

Toto aplikovanie v produktoch eliminuje náhodné riziká a výrazne zvyšuje bezpečnosť produktov s veľkou svietivosťou.  

Aplikovanie indikátora vibrácií

Spoločnosť OLIGHT sa stala lídrom v používaní vibračných indikátorov vybitia batérie. Upozorňujú používateľov o stave nabitia batérie.

Veľkú ponuku svietidiel a príslušenstva OLIGHT nájdete na: Baterky OLIGHT