Máte strach o svoju úrodu a majetok?

Chráňte sa efektívne s odpudzovačom ANIMALIT, ktorý odpudí všetky druhy zveri, keď nie je vítaná...

Animalit je prípravok, ktorý bezpečne odpudí všetky druhy zveri z oblastí a plôch, kde zver nie je vítaná. Je odskúšaný a hlavne 100% účinný. Tento prípravok je ako stvorený na odpudenie diviakov, jeleňov, srncov, králikov, líšok, kún, ale aj hrabošov, krtkov a pod... Je vyrobený čisto iba na prírodnej báze, je silno aromatický, ale pre človeka nie je nijako nebezpečný. Vďaka tomu sa môže používať aj v oblastiach obývanými ľuďmi.

Odpudzovač zveri ANIMALIT je plnohodnotná náhrada za ARMACOL. Má úplne rovnaké vlastnosti a funguje na 100% rovnako. Jediný rozdiel je ten, že je lacnejší a Vy tak ušetríte svoje peniaze.

Už dlhšiu dobu je známe, že v našich revíroch dochádza k neúmernému úhynu zveri po strete s motorovými vozidlami. A to hlavne srnčej, diviačej a zajačej. Preto Vám odporúčame tento pachový odpudzovač ANIMALIT. K dispozícií sú v objeme 250 ml, 1 l a 5 l. Ideálne je začať rozmiestňovať ohradníky v mesiaci apríl, nakoľko zver začína migrovať kvôli plodinám, ktoré v tom čase začali rásť. Odpudzovače umiestnite po 10 metroch na drevené kolíky. Na kolíky upevnite uzatvárateľné sáčky naplnené vatou. Potom tento sáčok narežte dvoma alebo troma malými otvormi, cez ktoré nastriekajte klasickým rozprašovačom odpudzovač tak, aby tekutina zostala nasiaknutá vo vate. Na vatu sa to dáva z dôvodu, aby sa tekutina rýchlo neodparila a vplyvom počasia sa zápach potu šíril čo najdlhšie. Na doporučenie od odborníkov sa má aplikovanie po troch mesiacoch opakovať. Pri aplikácií Animalitu vám odporúčame použiť ochranné pomôcky.

Jeho využitie je naozaj širokospektrálne, či už v poľovníctve, lesníctve, poľnohospodárstve, na ochranu pôdy, lúk, sadov, viníc, cintorínov, atď... Môže sa tiež použiť aj proti prekusovaniu káblov v aute. ANIMALIT sa aplikuje na kus látky alebo buničiny, ktoré sa potom voľne zavesia na drevené koly vo vzdialenosti 10 – 20 metrov okolo požadovanej plochy. Má bielu farbu, je vysoko koncentrovaný a preto ho odporúčame riediť. Je extrémne efektívny a môže sa používať celoročne. Po aplikácii zaručený dlhodobý účinok až do 3 mesiacov. V prípade veľmi silných a výdatných dažďov odporúčame aplikovať znovu pre dosiahnutie 100% účinku.

Už žiadny diviak nebude ohrozovať Váš majetok

Z našej skúsenosti...

Sami sme testovali ANIMALIT a výsledky boli veľmi pozitívne. V našom revíri dochádzalo k úhynu spomínanej zveri v počte približne až 35 kusov ročne. Za obdobie mesiacov apríl – máj v minulých rokoch došlo k usmrteniu 6-7 kusov zveri. Po aplikovaní Animalitu došlo len k jedinému úhynu vo vysokom štádiu gravidity a aj ten jeden kus prichádzal zo strany, na ktorej odpudzovač nebol. Preto do budúcnosti hodláme aplikovať Animalit z oboch strán komunikácie, pretože zver sa nachádza na oboch stranách a chceme zamedziť čo len jednému úhynu. K finančnému hodnoteniu sa môžeme vyjadriť až na konci roka, ale už teraz môžeme konštatovať, že investované peniaze do ohradníkov neboli vynaložené zbytočne.

Už žiadne ohlodané stromčeky