Traktory nás prekvapujú stále lepšou výbavou

Nakupujte rozumne

Pri kúpe traktora sa sústreďte na to, koľko ste ochotní do takéhoto stroja investovať. Buď si zoženiete starší model, alebo nejakú výkonnú novinku. Suma za traktor závisí od výkonu, príslušenstva a značky. Záleží na tom, či potrebujete záhradný traktor, malotraktor, traktor s mulčovačom, s odhŕňačom alebo iný.

Záhradný traktor SNAPPER ELT2040RD

Vždy si model, o ktorý máte záujem, pred kúpou vyskúšajte. Všímajte si jeho správanie pri jazde, preraďovanie, trasenie volantu, funkčnosť ručnej brzdy, chod motora, pri staršom modeli skontrolujte aj opotrebovanie pneumatík.

Traktory sa za výbavu nemusia hanbiť

Dnes majú traktory elektronické ovládanie s vymoženosťami, o akých sme ani nesnívali. Dokážeme ich využiť aj v náročných terénoch. Vďaka svojmu výkonu ich zvládnu na jedničku. Jazda je pohodlná skoro ako v aute a klíma je v nových modeloch samozrejmosťou.

Traktorová kosačka STIGA PARK PRO 21 4x4

Drahšie modely traktorov majú vo výbave otočnú kabínu, sú univerzálne, môžete teda na ne pripojiť pluhy, vlečku, mulčovač, štiepkovač a pod. Perličkou sú traktory s pásovou nápravou, ktorá má vďaka väčšej stičnej ploche lepší záber.

O záhradu sa postará záhradný traktor

Ak máte väčšiu záhradu, ktorá potrebuje neustálu údržbu, výborným riešením je zaobstarať si záhradný traktor. Nemusíte sa namáhať s ručnou kosačkou, ale pohodlne sa posadíte do traktora a on všetko spraví za vás. Značka Snapper vám ponúka kosačky, ktoré nemajú problém otáčať sa v ostrých rohoch, a preto sú vhodné do okrasných záhrad. Modely majú spoľahlivé motory, elektroštart a kôš na trávu.

Záhradný traktor SNAPPER E2813523BVE Rear engine rider

S traktorovými kosačkami Stiga Estate Royal nebudete mať problém pracovať aj vo večerných hodinách. Nastavíte si výšku kosenia podľa potreby a stroj ovládate s pohodlným ergonomickým volantom. Do svahov plných prekážok sa bez problémov dostanete s mulčovacou kosačkou od značky Canycom. Zabezpečí vám profesionálnu úpravu a nezastavia ju kamene ani kríky.

Prudký svah zdoláte bez problémov

Ak potrebujete stroj, ktorého úlohou je popasovať sa s trávnatými porastmi na svahu, ideálnym riešením je svahový traktor. Pohon na všetky štyri kolesá zaručí bezstarostnú jazdu do kopca. Pri takýchto typoch strojov si pre lepšiu bezpečnosť môžete kúpiť aj ochrannú klietku so systémom ROPS, ktorú namontujete na traktor Canycom.

Traktor Canycom CM 141 RCD| HOBBY 2WD


Všetky modely týchto značiek nájdete v e-shope IBO.sk. IBO sa postará aj o kompletnú údržbu vášho traktora a poskytne vám záručný aj pozáručný servis.

Vstúpte do e-shopu ibo a prezrite si všetky Traktory. 

Záhradné traktory IBO.sk