MERKEL začína opäť hrať prvé husle a dostáva sa na vrchol v predajoch zbraní a oblečenia

MERKEL začína opäť hrať prvé husle a dostáva sa na vrchol v predajoch zbraní a oblečenia. Každý rok predstavuje konštruktérske skvosty, vývojárske skoky, dizajnové prvky a módu, s ktorou má problém každý konkurent. MERKEL mení stratégiu, mení distribúciu, opäť mení históriu. Ako je to aj modelom RX.HELIX a jeho aktuálnou horúcou novinkou SPEEDSTER, ktorá poskytuje nadčasový mechanizmus záveru a tvar pažby, ktorú každý kto ju vyskúša pochopí výhody, rovnako aj prepracovaný extrémne detailne odladeným funkčným oblečením MERKEL GEAR. Kvôli týmto novinkám a novému "hurikánu", ktorý je v spoločnosti, siahli aj po novom distribútorovi svojich výrobkov. IBO POĽOVNÍK ako mladá agilná spoločnosť, avšak s históriou od 1991, je pre nich ten správny partner pre Slovensko.


Momentálne najaktívnejší distribútor východnej Európy - také pomenovanie dostalo IBO priamo od vedenia nemeckej spoločnosti!


Moderný marketing, perfektný predajný a popredaný servis, strelecké akcie, sieť predajní, to je to čo MERKEL u nás postrádal a IBO dokáže poskytnúť. Od 2014 ako distribútor značky HAENEL z rodiny MERKEL je IBO oficiálny exkluzívny distribútor MERKEL pre SR. Skladové zásoby, ktoré dopĺňame o tradičné zbrane, doplnky a oblečenie, kávička v MERKEL SHOWROOME a "profesionáli", ktorí to robia srdcom, to je IBO POĽOVNÍK. Príďte zažiť "opäť vychádzajúcu hviezdu" nemeckej tradície so slovenským zmyslom pre detail.

Za vynikajúcu kvalitu zbraní MERKEL, ich dizajnu a nadčasovému mechanizmu ručíme, keďže sa týmto zbraniam dlhodobo venujeme a pomáhame ich rozvíjať. Zbrane MERKEL sú vyrábané v nemeckom meste Suhl s tradíciou od roku 1490. Doslova najnovším svetovým bestsellerom je modelová rada RX. HELIX, z ktorej zbrane sú 2-krát rýchlejšie a 2-krát kratšie. Pažby zbraní MERKEL sú vyrábané z 300-ročných tureckých orechov rastúcich vo vyšších klimatických podmienkach, čoho dôsledkom sú vlastnosti ako vysoká húževnatosť, flexibilita či odolnosť, teda vlastnosti pravého kráľa. Systém BBS (Bolt Barrel System) umožňuje rozobrať zbraň alebo vymeniť hlaveň v rekordne krátkom čase, teda výmena kalibrov vám zaberie maximálne jednu minútu a to bez akéhokoľvek náradia.

Najnovším prírastkom do rodiny zbraní MERKEL je RX. HELIX SPEEDSTER. Teda neuveriteľné sa stalo uveriteľným a značka MERKEL predstavila dokonalú zbraň. Revolučný syntetický materiál, automaticky nastaviteľná lícnica, uchopenie OmegaGrip radí RX. HELIX SPEEDSTER na prvé miesto loveckých zbraní. MERKEL si ako jediná zo zbrojoviek stále drží hodnotu alebo ju zvyšuje. Nikto ešte neuzrel starý MERKEL bez hodnoty.

Ak hľadáte tradičnú praktickú a spoľahlivú zbraň, tak sú pre vás ako stvorené zbrane značky HAENEL. Tradícia zbraní značky HAENEL siaha až do roku 1840. HAENEL s ročnou výrobou cca 35 000 hlavní sa radí medzi TOP výrobcov zbraní. MERKEL do tejto spoločnosti vložil časť zo svojho know-how a rokmi preverených technológií. K tejto výbave sa pridáva aj odnímateľný zásobník a napináčik s výstražníkom. Skvelá ergonómia pažieb a svetlovodné mieridlá spravia Vašu streľbu neobyčajne pohodlnou aj bez zameriavacej optiky. Keďže aj tieto zbrane značky HAENEL Vám už tradične prináša firma IBO s.r.o., tak máte záruku kvality vo vrecku. Takou „čerešničkou na torte“ sú zbrane rady HAENEL JAEGER 10 TIMBER LUXUS a HAENEL JAEGER 10 LADY TIMBER LUXUS. Tieto modelové rady prinášajú vysokú kvalitu pažieb vyrábaných z výberového orecha a leštený povrch kovových častí. K celkovej ponuke tejto značky patrí guľobroková kozlica, guľová kozlica, jednoranová guľovnica, opakovacia guľovnica a samonabíjacia guľovnica. So zbraňami MERKEL a HAENEL sa stane každá vaša vychádzka do revíru neopísateľne krásnym zážitkom.