Unikátne diabolky za dostupnú cenu


Prečo sú medené diabolky o 20% rýchlejšie? Globálny predaj vzduchovkových diaboliek rastie rok čo rok. Rastúci počet strelcov zo vzduchových zbraní, zmeny v zákonoch, nové technológie uplatňované na vzduchové zbrane, konkurencieschopná cena streliva a snahy značiek ako Norica ponúkať nové modely sú len niektoré z dôvodov. Vývoj vzduchových pušiek a vzduchových pištolí, počínajúc modelmi s nízkou rýchlosťou až po super-magnum dosahujúcimi v niektorých konfiguráciách viac ako 70 J, vyžaduje od vývojárov produktov proaktívny prístup k splneniu požiadaviek vzduchovkových strelcov. V súčasnosti sa vzduchové pušky (od naťahovacích až po PCP) používajú na zábavné plinkovanie (streľba na kovové predmety ako sú plechovky), streľbu na terč, zneškodňovanie škodcov, poľovníctvo, FT a HFT preteky.

Medený plášť

V súlade s týmto trendom spoločnosť Norica pokračuje v práci na svojom portfóliu, aby uspokojila potreby svojich verných zákazníkov. Okrem toho si činnosť spoločnosti Norica na viac ako 50 medzinárodných trhoch vyžaduje vývoj rôznych typov diaboliek, ktoré vyhovujú všetkým použitiam, od plinkovania až po likvidáciu škodcov a lovenie drobnej zvery, ak to povoľuje zákon. Sami vyhlasujú: "Naším cieľom je poskytnúť strelcom široký výber, aby v každom okamihu streľby našli tú najlepšiu diabolku Norica, ktorá vyhovuje ich rôznym potrebám." Medené diabolky spoločnosti Norica sú špeciálne vyvinuté s ohľadom na strelcov, ktorí vlastnia silné vzduchovky alebo pištole. Medený plášť znižuje trenie so vzduchom a poskytuje o 20% zvýšenú rýchlosť v porovnaní s diabolkami s podobnou hmotnosťou, čím poskytuje dodatočnú knock-down (raniacu) silu v akejkoľvek vzdialenosti.


Medzi piatimi existujúcimi modelmi táto rada obsahuje jedinečné a inovatívne dizajny ako Destroyer, 28gr guľovitá peleta a Monster, 26 gr peleta so vyrovnaným ťažiskom. Oba modely sa vyrábajú iba v .22 kal (5,5mm). Sortiment je doplnený a na trhu klasickými tvarmi ako Hollow-Point (s dutinkou) alebo Devast (oblý špic). Devast a Hollow-Point, dostupné v kalibroch .177 (4,5mm) a 0,22 (5,5mm) dosiahli penetráciu viac ako 150 mm cez balistický gél na 8 yardoch (7,2 metra) so vzduchovkami 12 stôp / libru (16 J) , čo ukázalo úžasnú deštrukčnú kapacitu. V skutočnosti model Devast prekročil celý blok gélu “, ako to urobil model .177 Round (4,5mm), ktorý je k dispozícii aj v verzii .22 (5,5mm) Guľaté diabolky (nepomýľte si s oceľovými BBčkami) sú ideálne na plinkovanie a dosiahnutie veľkého dopadu na akýkoľvek cieľ. Diabolka Norica Round, ktorá je vyrobená z olova sa nebude trieštiť, zatiaľ čo pri náraze dodá všetku svoju energiu. Guľky s guľatým vedením sú užitočné vo vzduchových puškách s hlavňami bez závitu a na zábavnú streľbu pri hľadaní lepšej penetrácie. Starostlivo vyrobené s nemeckými strojmi s použitím špeciálnej zliatiny olova, sa vykonáva prísna kontrola kvality pomocou najmodernejších amerických technologických strojov pred vykonaním konečnej vizuálnej kontroly a manuálneho výberu. Diabolky sú dostupné v kalibroch 4,5 mm (0,177) a 5,5 mm (0,22) a sú vhodne balené do plastovej škatule s pútkami na opasok.

PREČO MEDENNÝ PLÁŠŤ?

Medené diabolky sú vyrobené z olova ako iné štandardné strelivo do vzduchovky, ale podľa odborníkov tenká medená vrstva poskytuje zlepšené spojenie s puškou hlavne, čo vedie k zvýšenej presnosti. Zároveň sú tvrdšie ako bežné olovené diabolky, takže nemajú tendenciu k deformácií, čo tiež prispieva k presnosti. Čo sa týka bezpečnosti, medené diabolky ponúkajú oveľa čistejšiu manipuláciu a nezanechávajú žiadny olovený prach na rukách alebo vreckách strelcov, ktorí sa rozhodli ponechať vo vrecku pre budúce použitie.

Celú ponuku spoločnosti Norica nájdte tu: Norica