Chcete potešiť svoju ratolesť?

Potešte svoje dieťa hračkou BRUDER

Hračky s bohatou históriou

Spoločnosť BRUDER vznikla rokom 1926 vďaka Paulovi Bruderovi. Ten začal vyrábať hračky vlastnoručne. Po konci 2. Sv. vojny pokračoval vo výrobe jeho nástupca – Heinz Bruder. Heinz zaobstaral lisy a iné stroje. Nechýbali ani stroje pre úpravu plastov. Spoločnosť BRUDER sa začala rozvíjať rýchlym tempom, takže plocha s rozlohou približne 60 m2 bola razom malá. Písal sa rok 1958 a Bruder vydal svoj prvý katalóg malých hračiek. Po roku 1975 spoločnosť vybudovala expedičné haly a sklady.

Zmena názvu a registrácia

Zmene sa nevyhol ani názov spoločnosti. Stalo sa tak v roku 1978, kedy sa názov zmenil na BRUDER Spielwaren Inh. Odvtedy Heinz Bruder a značka BRUDER boli registrovaní.

Spoločnosť sa ďalej a ďalej rozširovala, a tak sa v roku 1981 presťahovala do mesta Bernbacher, kde obsadila komplex továrne , kde sa nachádzali aj kancelárske budovy.... Neskôr sa chytil “žezla“ syn Paula Heinz Bruder, ktorý prevzal vývoj a produkciu. V tom istom čase boli otvorené nové skladovacie priestory a montážna hala, vďaka ktorým mohla spoločnosť poskytnúť dynamický rozvoj, predovšetkým vďaka novej generácii traktorov.

V roku nastala ďalšia zlomová chvíľa, kedy BRUDER prišiel na trh s novou radou produktov – Bworld. Táto nová rada obsahuje modulové stavby, zvieratá, postavy a iné parádne doplnky, ktoré sa vyrábajú z veľmi kvalitných technických plastov. Rada Bworld vyniká plnou funkčnosťou všetkých komponentov, ktoré navyše vzhľadovo vyzerajú veľmi realisticky. Bworld je plne kompatibilná s vozidlami profesionálnej série.

Parádne, plne funkčné modely

Hľadáte pre svoje dieťa darček, no už vás nenapadá nič, čím by ste ho potešili? Vyčarujte svojej ratolesti úsmev na tvári a obdarujte ho niektorou z hračiek BRUDER, tomu isto neodolá. Sú krásne, plne funkčné a nikdy vaše dieťa neomrzia. Ponúkame vám široký výber parádnych, plne funkčných modelov obľúbených hračiek BRUDER. Tieto až neuveriteľne spracované modely sú vyrábené v Nemecku z vysokokvalitných plastov, v merítku 1:16. V ponuke nájdete traktory, bagre, nákladné autá, džípy, hasičšké/policajné/zachranárske autá a rôzne iné parádne modely. Všetky hračky sú certifikované, majú realistické prevedenie a hlavne sú bezpečné.

Predstavíme si zopár modelov

Týmto parádnym a kvalitným hračkám neodolá žiadne dieťa. Potešte svoju ratolesť hračkou, ktorá mu spraví pravú, nefalšovanú radosť. Takúto hračku mu budú rovesníci len ticho závidieť. S týmito vernými kópiami si vaše dieťa navyše užije veľa zábavy a môže sa hravo vžiť do úlohy šikovného vodiča či pracovníka. Nemecké hračky BRUDER nikdy neomrzia. Kompletnú ponuku modelov BRUDER nájdete priamo TU v našom e-shope. Ponuku pravidelne aktualizujeme a dopĺňame o nové modely :-)

Prepravník dreva SCANIA

Krásny model nákladného auta SCANIA na prepravu dreva s 3 dlhými klátmi v balení. Model je vyrobený z vysokokvalitných plastov v dokonalej replike 1:16. 

- 3 dlhé kláty v balení

Kombajn Claas Lexion 480

Ktoré dieťa by sa nepotešilo hračkárskemu kombajnu? S modelom Claas Lexion 480 sa môže vaše dieťa ihneď vžiť do role šikovného kombajnistu. Tento model ponúka mnoho funkcií, ako napríklad výklopné výsypné rameno alebo prívesný vozík na sečnú lištu. Detailné spracovanie podľa skutočnosti v dokonalej replike v mierke 1:20.

- Množstvo detailov

- Výklopné výsypné rameno

- Prívesný vozík na sečnú lištu

Nákladné auto sklápač MAN TGS

Nádherný a dokonalý model obľúbeného sklápača MAN TGS zaiste poteší každé dieťa. Navyše sa môže hravo vžiť do role šikovného pracovníka. Nákladné auto má otváracie dvere kabíny, skladacie zrkadlá, sklápaciu korbu a sklápacie bočnice do troch strán. Taktiež je kompatibilný s figúrkami Bworld. Toto nákladné auto má vynikajúce a detailné spracovanie podľa skutočnosti a je vyrobená z vysokokvalitných materiálov.

- Otváracie dvere kabíny

- Kompatibilný s figúrkami Bworld

- Skladacie zrkadlá

- Sklápacia korba

- Sklápacie bočnice do 3 strán

Manipulátor CAT

Nakladač CAT manipulátor s výsuvným ramenom od BRUDER. Tento kvalitne prepracovaný model manipulátora CAT je vybavený výsuvným nakladačom, otáčacími kolesami a otváracími dverami. Kvalitná hračka so všetkými detailmi podľa skutočného vozidla, vyrobené v Nemecku. Táto dokonalá replika v mierke 1:16 má vynikajúce a detailné spracovanie podľa skutočnosti a je vyrobená z vysokokvalitných materiálov.

Land Rover s prívesom, Ducati + figúrka

Land Rover Defender Station Wagon kombinuje fascinujúce vlastnosti off-roadu s dizajnom Land Roveru. Model Land Roveru má otváraciu kapotu, ktorá poskytuje pohľad na detailný blok motora. Zadné a bočné dvere možno otvárať. Model má zavesenie oboch náprav vďaka ktorým zvládne každý terén. Prednú nápravu môže vaše dieťa riadiť prídavným predĺženým volantom, ktorý je súčasťou balenia a umožňuje tak jednoduchú a pohodlnú kontrolu nad vozidlom. Celý model je vyrobený z vysokokvalitných plastov, ako napríklad ABS.

Motorka je vybavená riaditeľnou prednou vidlicou, pružinovým závesom a rozkladacím bočným stojanom. Figúrka šoféra je v štýlovom oblečení s prilbou a rukavicami. Súčasťou balenia sú je Land Rover, vlek s nájazdmi, motorka Ducati Scrambler Café Racer a figúrka šoféra.

- Otváracie dvere a kufor

- Sklá z priehľadného a nerozbitného plastu

- Riadenie prednej nápravy

Domiešavač Mercedes-Benz Arocs

Kvalitne prepracovaný model domiešavača Mercedes Benz Arocs, ktorým potešíte každé dieťa. Tento model je robustný, má otváracie dve do ktorých môžete usadiť pracovníkov v podobe figuriek (nie sú súčasťou balenia). Miešací bubon je otáčací, možno v ňom miešať piesok alebo vodu. Tak to v skutočnom mixe.

Kvalitná hračka so všetkými detailmi podľa skutočného vozidla, vyrobené v Nemecku. Táto dokonalá replika v mierke 1:16 má vynikajúce a detailné spracovanie podľa skutočnosti a je vyrobená z vysokokvalitných materiálov.

- sklopné spätné zrkadlá

- otváracie dvere

- rotačný miešací bubon

- okná z číreho tvrdeného plastu

Traktor John Deere 7930 + čelný nakladač a vozidlo

Traktor John Deere 7930 s čelným nakladačom a vozidlom prinesie vášmu dieťaťu kopec zábavy. Traktor je detailne spracovaný a vyrobený z veľmi kvalitných materiálov. BRUDER John Deere 7930 má presklenú kabínu, otváracie dvere a kapotu, ktorá sa dá otvárať a ukrýva krásny pohľad na motor. Nechýba upínanie, vďaka ktorému môžete k nemu pripojiť čelný nakladač.

- zasklená kabína

- profilové pneumatiky

- otváracie dvere

- otváracia kapota motora

- vlek s dvojitou stenou (odnímateľný)

- ovládateľný čelný nakladač (odnímateľný)

- odnímateľné čelné závažie s hydraulikou

- ovládateľná kyvadlová náprava

- detailné a kvalitné spracovanie