Informačné kiosky v našich predajniach IBO

Uľahčovanie cesty aktuálnych informácií k zákazníkom o ponúkanom sortimente výrobkov a zároveň neustále napredovanie digitálnej doby, nás inšpirovalo zadovážiť do našich predajní informačný KIOSK, teda zariadenie, ktoré túto úlohu splní a ešte aj interaktívnym spôsobom. Hlavne v čase sezóny a predvianočného obdobia, kedy sa na predajniach koncentruje väčšie množstvo zákazníkov sa potencionálne zvyšuje čas, ktorý strácate pri čakaní na odpovede na vaše otázky. Často ide o jednoduché otázky, ktorých odpovede nájdete za pomoci pár klikov na našom informačnom zariadení, a tým ušetríte čas čakaním.

                                                    
                                                          (informačný kiosk v predajni Zvolen)

Kiosk slúži naším zákazníkom napríklad na listovanie a prezeranie našej stránky priamo na našej predajni. Dočítate sa viac o produktoch, ktoré máme v ponuke, pozriete si videá o nich alebo dokonca ohodnotíte prácu našich zamestnancov, resp. napíšete recenziu. Rovnako rýchlo pomocou čítačky čiarového kódu alebo manuálneho zadania vyhľadáte daný produkt, jeho aktuálnu cenu a bližšie informácie k produktom, ktoré sú zverejnené na našej stránke. Samozrejme, vždy je náš vyškolený personál k dispozícii na odpovedanie akýchkoľvek otázok.

                                                          
                                                           (informačný kiosk v Trenčíne)

Kiosky umiestňujeme v predajniach tak, aby potencionálnym zákazníkom "udreli" do očí a upútali ich pozornosť. Dizajn sme sa snažili prispôsobiť predajni a jej určeniu. Tak pribudol nielen edukačný, zábavný ale aj estetický prvok. Toto moderné a elegantné zariadenie je výborným riešením. Najviac návštevy predajní pútajú práve videá zo záhradnej a poľovníckej oblasti, ktoré sa tam, ako sme už spomínali, premietajú stále za sebou.

                                                       
                                                                  (informačný kiosk v Prešove)

A keďže zákazníka celoročne sprevádza pri návšteve našej predajne aj jeho doprovod (manželka, deti, kolegovia...), tí bývajú často "znudení", lebo náš obchod nie je pre nich to pravé orechové, môžu vypĺňať čas sledovaním videí na kiosku. Takýmto spôsobom vieme multimediálnym obsahom v správny čas a na správnom mieste osloviť aj napr. necieľovú skupinu návštevníkov.

Skalní zákazníci si našu novinku v podobe kiosku všimli na predajni ihneď a budeme rovnako radi, ak ich pri najbližšej návšteve otestujete aj vy a napíšete nám na nich recenziu, poprípade hocičo, čo by mohlo prispieť k zlepšeniu našej ponuky produktov a služieb.