Deerhunter – sloboda a vzrušenie, každodenná výzva, ochrana a pohodlie

Jedna z najuznávanejších značiek poľovníckeho oblečenia v Dánsku !!!

Lov a samotné poľovníctvo predstavuje šport, ktorý sa po celom svete traduje dlhé generácie. Inak nebolo ani v prípade Engelovcov, ktorí taktiež podľahli tejto vášni. V roku 1985 sa táto záľuba spojila so skúsenosťami, ktoré mala táto rodina už od roku 1927. Výsledkom tohto spojenia vznikla výroba funkčného oblečenia. Postupom času vznikla dnes po celom svete veľmi známa značka Deerhunter. Oblečenie na voľný čas, poľovníctvo, turistiku pre dámy, pánov a v poslednej dobe aj pre tých najmenších nadšencov prírody.

Už od útlych začiatkov, kedy táto spoločnosť vznikala, napredovala spolu s tvorcami aj vášeň a túžba. Snaha nevidieť biznis a možnosť zbohatnúť, ale vytvárať nový spôsob života a lepší pohľad na lov.

Prvoradými podmienkami pre lovcov a outdoorových nadšencov sú najmä nepremokavosť oblečenia, priedušnosť, maskovanie, funkčnosť a samotné prispôsobenie sa danej situácii. Inovácie a technológie každý rok napredujú, na čo nezabúda ani vyspelá značka Deerhunter. Pri navrhovaní a výrobe sa do oblečenia integrujú všetky najnovšie technológie a postupy. Každá vlastnosť bundy, nohavíc alebo iného oblečenia je testovaná vo vzťahu k podnebiu, odolnosti, funkčnosti a kvalite.

Značka Deerhunter ponúka ľuďom po celom svete to najspoľahlivejšie oblečenie za rozumnú cenu a v tej najvyššej možnej kvalite. To potvrdzuje aj fakt, že v dnešnej dobe táto unikátna značka oblieka jej nadšencov už na viac ako 40-tich trhoch po celom svete. Spoločnosť Deerhunter sa stala v roku 2009 výhradným dodávateľom oblečenia pre kráľovskú rodinu v Dánsku. Je to veľká česť pre každého, kto stojí za výrobou tohto oblečenia.

Firma nezabúda ani na dlhodobý rozvoj, integráciu najnovších technológii, širokú ponuku ľudských zdrojov a eliminovanie škodlivých faktorov počas výroby do ovzdušia.

Ako sa postupom času táto svetová značka rozširovala a expandovala do množstva krajín, zväčšoval sa aj počet jej zamestnancov. Dnes pán Engel zamestnáva 500 ľudí, z ktorých 150 pracuje v Dánsku a ostatní sú zamestnaní v dvoch hlavných továrňach na výrobu oblečenia. Pracujú v Litve a v predajných spoločnostiach po celej Európe.

Pri vytváraní nových modelov oblečenia Deerhunter predstavujú základné podmienky zabudovanie inovácii, kreativita, využiteľnosť a know-how. Tvorcov motivuje dopredu najmä funkčnosť, dlhoročné skúsenosti a najdôležitejší parameter, najvyššia spokojnosť a dôveryhodnosť zákazníka.

Naše motto je – lov! Vízia vytvárať kvalitné produkty s vysokým stupňom pohodlia. Hrdosť, že môžeme dodávať do celého sveta kvalitné oblečenie každému lovcovi a milovníkovi prírody bez ohľadu na to, v akej krajine žije, aký spôsob lovu preferuje a aké tradície sú zaužívané v danej krajine.

Bunda, nohavice či set oblečenia pre každý druh lovu

Deerhunter nevyrába len takzvané všeobecné lovecké oblečenie v klasickej zelenej alebo hnedej farbe. Poslúcha návrhy lovcov z celého sveta a sústreďuje sa na splnenie ich požiadaviek, aby mohli zažiť ten najlepší a najkvalitnejší lov, dokázali splynúť s prírodou a byť viditeľní počas spoločných poľovačkách. Berie do úvahy rôzne druhy vegetácie, svetlo a klímu.

Pre Deerhunter je funkčnosť najdôležitejším parametrom pre úspešný lov! Naše poľovnícke oblečenie je určené na použitie pre všetky druhy lovu, v rôznych typoch vegetácie a v rôznych klimatických podmienkach. Preto si dávame záležať na výbere správnych materiálov pre jednotlivé produkty. Spolupracuje s profesionálnymi poľovníkmi, ktorí sa venujú rôznym druhom lovu po celom svete. Týmto spôsobom získavame široké znalosti, ktoré sú potrebné pre správny výber poľovníckeho oblečenia pre trh.

Stručný sprievodca materiálmi, povrchovými úpravami, vypchávkami a ďalšími funkciami

Na výrobu každého oblečenia Deerhunter sa dbá na precíznosť, funkčnosť a odolnosť. Preto je prvoradé používanie high-tech membrán, ktoré zaručujú vysokú úroveň proti prieniku vody, priedušnosti a vzdoru voči vetru. Náročné lovecké situácie si vyžadujú tie najkvalitnejšie materiáli a povrchové úpravy.

Deerhunter verí, že nadobudnuté dôkladné znalosti, ktoré sú spojené s testovaním prostredníctvom profesionálov, sú kľúčovými kritériami pre výber správnych materiálov.

Medzi najpoužívanejšie vypchávky patrí izolácia 3M Thinsulate, izolácia bez peria 3M Thinsulate a DEER-TEX Temp.

Aby mal každý lovec pocit istoty a bezpečnosti, majú produkty zabudované povrchové úpravy. Najviac obľúbenými sú vodeodolnosť, ošetrenie kože, teflónová úprava a rýchloschnúci materiál.

Čo sa týka materiálov, najväčšiu rolu zohráva konzultácia so skúsenými lovcami a testovanie dizajnérmi. Zapracované materiály musia byť odolné, flexibilné a nesmú obmedzovať slobodný pohyb. Ide napríklad o výstuž Deer-X-Dura, COOLMAX, HITENA, neoprén, vlna, YKK zipsy, DEER-DURA, bambus a materiál odolný voči tŕňom.

Aby boli produkty naozaj pripravené odolávať všetkým nástrahám prírody, nesmú im chýbať funkcie, bez ktorých by boli len obyčajným oblečením. Hovoríme o 100% vodotesnosti, zosilnených miestach na najviac exponovaných miestach, izolácii, priedušnosti, ľahkosti, tichosti, podlepených švoch a odolnosti voči vetru.

Certifikát OEKO-TEX – záruka certifikovaného produktu bez škodlivých látok ! Ide o poprednú svetovú zdravotnícku certifikáciu pre textilné výrobky. Predstavuje demokratickú asociáciu s 2-3 výročnými stretnutiami, kde sa rozoberajú zlepšenia, testovania nových metód a noriem. Každá iniciatíva vychádza na základe najnovších medicínskych poznatkov o látkach, ktoré predstavujú hrozbu pre ľudské zdravie a životné prostredie, legislatíve o chemikáliách a vývoji v oblasti textilu.

Celú ponuku kvalitného dánskeho oblečenia Deerhunter nájdete na: Oblečenie Deerhunter