Norma BONDSTRIKE - strelivo, ktoré posúva extrémnu presnosť o úroveň vyššie

Pripravili sme pre vás sériu blogov o rôznych typoch streliva s dlhoročnou tradíciou, pre ktoré nepotrebujete mieriť ďaleko, celú ponuku streliva Norma nájdete na pultoch našich predajní v Trenčíne, Poprade, Prešove a Zvolene. 

Norma je známa pre presnosť, ale séria BONDSTRIKE ju posúva na úplne novú úroveň s kombináciou zjednodušeného polymérového hrotu pre ešte lepšiu presnosť. Strela je navrhnutá pre streľbu na dlhé vzdialenosti s vysokým výkonom. Bondovaná strela je šetrná k divine, s prichyteným jadrom k plášťu s najlepšou balistickou krivkou.

V teréne sa odlišuje extrémnou presnosťou a koncovým výkonom na všetky vzdialenosti. Výkon BONDSTRIKE na zver je pôsobivý. Od úctyhodnej strely 308 Win až po výkonnú strelu 300 Win Mag, táto strela prináša výsledky.

Lovci ju s veľkým úspechom použili na všetko, od bežiacich losov vo Švédsku až po vábené ošípané v Texase. Expanzia na veľkú vzdialenosť a knockdown sila zastavili veľkého losa jediným výstrelom.

Pevná konštrukcia udržala guľu v takte na 100 metrov od veľkého starého diviaka. Na blízko alebo ďaleko, vieme, že strele BONDSTRIKE budete dôverovať. 

Benefity:

  • Aerodynamický polymérový hrot pre vysoký BC a rýchlu expanziu
  • Tenší predný plášť pre expanziu na všetky vzdialenosti
  • Technológia Power bonding pre vysokú zostatkovú hmotnosť a penetráciu
  • Zodpovedajúci člnkový chvost pre vysokú BC poskytujúci rýchlosť a extrémnu presnosť na veľkú vzdialenosť

BONDSTRIKE Extreme je k dispozícii v týchto vyhotoveniach a konfiguráciách:

Kompletnú ponuku streliva Norma nájdete tu: Strelivo Norma