Norma DIAMOND LINE - športové strelivo s najlepšími výsledkami

Pripravili sme pre vás sériu blogov o rôznych typoch streliva s dlhoročnou tradíciou, pre ktoré nepotrebujete mieriť ďaleko, celú ponuku streliva Norma nájdete na pultoch našich predajní v Trenčíne, Poprade, Prešove a Zvolene.

Športová streľba si vyžaduje kvalitnú výbavu, presnú zbraň a samozrejme to najlepšie strelivo. Rada DIAMOND LINE, ktorá je určená pre športových nadšencov, je založená na kombinácii tých najlepších komponentov a strelných prachov. Správny pomer a výber komponentov zaručuje streľbu s bezkonkurenčnou presnosťou na dlhé vzdialenosti. Športové strelivo Diamond Line je dostupné v niekoľkých druhoch kalibrov, ktoré sú najviac obľúbené medzi strelcami po celom svete.

Športové strelivo sa vyznačuje vysokou kvalitou a precíznym spracovaním. Výrobný proces zahŕňa starostlivý výber surovín, presné namiešanie komponentov a prísnu kontrolu kvality. Výsledkom je nízka variabilita výkonu streľby a nízka odchýlka od požadovanej trajektórie.

Strelivo im umožňuje presne zacieliť a dosiahnuť vyšší stupeň presnosti a konzistencie v streľbe. Je neodmysliteľnou súčasťou súťažného strieľania a pomáha strelcom dosahovať ich najlepšie výkony. Strelivo môžete vyskúšať aj v našom streleckom kine.


DIAMOND LINE je k dispozícii v týchto vyhotoveniach a konfiguráciách:

308 Win.
6,5x55 SE
6 mm
Diamond Line 6 XC

Kompletnú ponuku streliva Norma nájdete tu: Strelivo Norma