Norma ECOSTRIKE - strelivo novej éry

Pripravili sme pre vás sériu blogov o rôznych typoch streliva s dlhoročnou tradíciou, pre ktoré nepotrebujete mieriť ďaleko, celú ponuku streliva Norma nájdete na pultoch našich predajní v Trenčíne, Poprade, Prešove a Zvolene. 

Strelivo ECOSTRIKE umožňuje nemožné. Prináša najnovšiu technológiu bezolovnatých nábojov. Medená strela s niklovým povlakom poskytuje hlbokú penetráciu, takmer 100 % zachovanie hmotnosti a úžasnú presnosť aj na väčšie vzdialenosti. Aby bola strela ľahšia a zabránilo sa fragmentácii, bolo olovo nahradené meďou a niklom. S Ecostrike sa stretávame s novou loveckou érou. Strela a jej vlastnosti, berie do úvahy guľovnicu, zver, životné prostredie a divinu.

Ecostrike ponúka najnovšiu technológiu bez olova. Táto monolitická strela je tvrdá a dobre preniká. Jej polymerový hrot pomáha pri rozpínaní a znižuje odpor. Optimalizovaná je dutina pre zaručenú expanziu aj pri nízkej rýchlosti.

Strelivo sa môže stať bezolovnatou voľbou na lov strednej a veľkej zveri vďaka svojej vynikajúcej schopnosti expandovať aj pri nízkych či vysokých rýchlostiach. ECOSTRIKE je k dispozícii v širokej škále kalibrov.

Vlastnosti

  • Strelivo je navrhnuté tak, aby prekonalo jedinečné a účinné vlastnosti najpopulárnejšej olovenej strely ORYX.
  • Strela s vysokým BC a nabitá pre maximálnu rýchlosť poskytuje vysokú energiu pri dopade.

ECOSTRIKE je k dispozícii v týchto vyhotoveniach a konfiguráciách:

Kompletnú ponuku streliva Norma nájdete tu: Strelivo Norma