Norma WHITETAIL - svetoznáma kvalita na dosah

Pripravili sme pre vás sériu blogov o rôznych typoch streliva s dlhoročnou tradíciou, pre ktoré nepotrebujete mieriť ďaleko, celú ponuku streliva Norma nájdete na pultoch našich predajní v Trenčíne, Poprade, Prešove a Zvolene.

Návrat k základom, to je rad streliva NORMA Whitetail, teraz rozšíreným o klasickú mäkkú guľku NORMA Alaska. Keď sa začne lovecká sezóna, chcete sa na svoje strelivo spoľahnúť. Rad streliva NORMA Whitetail je nabitý mosadzou najvyššej kvality, ktorá spĺňa a prevyšuje štandardy stanovené nabíjaním. Strelivo NORMA Whitetail je navrhnuté tak, aby poskytovalo výkon od výstrelu k výstrelu, ktorý potrebujete na zabezpečenie toho, aby bol váš ďalší lov vždy úspešný.

Vlastnosti

Soft Point™

Soft Point od spoločnosti NORMA je obľúbenou klasikou medzi lovcami jeleňov a veľkej zveri na celom svete. Je vybavená strelou s plochým základom, ktorá zakaždým ponúka konzistentnú presnosť. Odhalená olovená špička spolu s rýchlo expandujúcim oloveným jadrom má za následok rýchly vyraďovací účinok a hlboký penetračný výkon, ktorý dodáva všetku jej energiu do životne dôležitých orgánov.

Presné nabitie

NORMA Whitetail sa nabíja vo švédskom meste Åmotfors s rovnakou dôslednosťou a starostlivosťou ako všetko strelivo NORMA.

Mosadzné puzdro Norma

Strelivo NORMA Whitetail obsahuje slávne vysokokvalitné mosadzné nábojnice NORMA, ktoré strelcovi umožňujú maximalizovať investíciu do streliva NORMA. Puzdrá sú dobre známe svojou vynikajúcou konzistenciou a vysokou kvalitou medi a zinku spolu s tradíciou vlastnej vyvinutej výrobnej techniky.

Kompletnú ponuku streliva Norma nájdete tu: Strelivo Norma